Факултет за физичка култура

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Локација
Somewhere here ...
Барав ама не можев да најдам ваква тема.
Ако ја има избришете ја.

Сакам да се информирам за ДИВ факултетот во Скопје,како е,каде се наога, што треба да се полага.Знам некои информации нешто како скокови,качување по јаже и др. вежби,ама сакам ако има некој на форумов што е студент на тој факултет да ми даде подетално објаснување,бидејки сакам да продолжам на тој факс.

Колку итно ти треба .. брат ми студира тоа ...
иначе факултетот е веднаш под МВР , или пак над Љуц , или пак позади рамстор ...
Иначе се трчаат некои полигони , се оди на пливање и се собираат на тој начин бодови од повеќе такви активности...

Да го прашаш брат ти дали постои таму некој Мики Наумовски, професор ли декан ли продекан ли... Ми треба контакт од таа личност... Ај прашај, плиз?:smir:

Да не знај некој кога е доделувањето на индексите на овој факултет?

Ај ако има некој што е запишан овде, да ми пише ПП, имам да го прашам неколку работи. :)

Ако има некој што е на овој факултет нека пише ПП би сакала да го прашам неколку работи. Фала ;)

За од ДИВ да земеш исписница треба да поднесеш барање?

Има некој што студира/л вонредно на ДИФ? Ми треба да ми објасни нешто. :unsure:

*нека трепка :D

Аман бе никој ли не е на овој факултет ??

Која година ? дај кажи нешто повеќе...кој смер си како ти иде,се што може да ме интересира и не интересира,ако можеш пиши :D

Која година ? дај кажи нешто повеќе...кој смер си како ти иде,се што може да ме интересира и не интересира,ако можеш пиши :D
1 година, сеа се запишав.
Смер сум наставник за физичко образование, иначе има и за спортски тренер.
Вонредно сум, вчера и денес имавме семинари по предметите што ни се у прв семестар. Вака според тоа што ни кажуваат професорите што треба да се учи и да се праи делува на доста лабав факс, само гимнастика има вежбање на справи курци палци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom