Dota-Keys

• Креатор на темата Креатор на темата PlayBoY
  • Време на започнување Време на започнување

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Пробував да најдам некои Dota-Keys, знаете на што мислам, ама никако да најдам некоја добра инсталација :S така да, дајте линк, или нешто :) а btw, Dota-Keys, е програмче, со кое можете да наместете, магиите да ви бидат на Q,W,E,R, после numpad1 да ви биде само на 1....

сликата, видете тука:

http://4.bp.blogspot.com/_qJmYuKjmdhw/SK1C_rHKQfI/AAAAAAAAABk/xSGbzJmg0Vo/s1600-h/dotakeyswl3.jpg

Pozz...

П.С. и да мозе со тоа програмце да се игра на Garena... mwa :*

Немам дота-кеус од проста причина што се навикнав да ги пуштам магиите од таму каде што се, кој ќе се одвикнува.. Но, го користам ова, наместо да ги активирате итемите од нумпад или со маус, можете од бувките на тастатура ако го активирате ова.

И тоа, алт + q= num7
alt+w =num 8
alt+a = num 4
alt+s=num 5
alt+z=num 1
alt+x=num 2
Значи, не мора веќе да бараш нум5 да пуштиш заба или шива, само претискаш алт + с, многу е корисно.

Attachments

Ova potato tvoevo staro e nekoe,ne go razbiram ama IC,daj najdete nekoe novo sovremeno,stvarno mi treba za guinsoo,dagger i daggon -.- koa igram so puck ili neso takvo so 15 magii nemozam da mrdam raka od alt na num1 -.- me pizdi gubam vreme i reflexot mi e tinja -.-

Abe nema so da go razberas. Koga ke go oklucas, ti se pojavuva dole do msnto edna ikonka, znaci raboti. alt + Q = num 7, ti go aktivira itemot najgore levo, alt +w =num 8, ti go aktivira itemot najgore desno, alt+a= num4, ti aktivira itemot vo sredinata levo, alt +s = num5, ti aktivira item u sredinata desno, alt+z = num1 ti aktivira item najdole levo, alt + x = num2, ti aktivira item dole deesno, znaci se aktivirat so pretiskanje na ALT + spomenatite bukvi, ne znam so e tesko da bide razbereno..

Немам дота-кеус од проста причина што се навикнав да ги пуштам магиите од таму каде што се, кој ќе се одвикнува.. Но, го користам ова, наместо да ги активирате итемите од нумпад или со маус, можете од бувките на тастатура ако го активирате ова.

И тоа, алт + q= num7
alt+w =num 8
alt+a = num 4
alt+s=num 5
alt+z=num 1
alt+x=num 2
Значи, не мора веќе да бараш нум5 да пуштиш заба или шива, само претискаш алт + с, многу е корисно.

aуууу звер, такво несто ми требаше, сеа дома ке отидам, да видам дали ке можи на Garena да функционира..

Фала.. :D

ако има некој други идеи, предлози, програмчиња, нека пише.. :vozbud:
btw Garena nick: KajGanKo.com
Level: 17

Add me, to play together... pozz

На ацид му праам реклама на Гарена :nesvest:

Abe nema so da go razberas. Koga ke go oklucas, ti se pojavuva dole do msnto edna ikonka, znaci raboti. alt + Q = num 7, ti go aktivira itemot najgore levo, alt +w =num 8, ti go aktivira itemot najgore desno, alt+a= num4, ti aktivira itemot vo sredinata levo, alt +s = num5, ti aktivira item u sredinata desno, alt+z = num1 ti aktivira item najdole levo, alt + x = num2, ti aktivira item dole deesno, znaci se aktivirat so pretiskanje na ALT + spomenatite bukvi, ne znam so e tesko da bide razbereno..

многу е просто, закон е... :) сватив одма како идат командите, уствари топ е...

aha aha aha,go primetiv toa dole,ali posho ne mi izgleashe ko na slikata ,si rekov da ne e stara verzija nekoja pa da ne funkcoinira ko sho treba,ne ja testirav u igra
inafe fala mnogu :) ke mi zavrshi rabota za dager XD

Си ја користам кога играм decent игри, си треба за брз телепорт, дагер, жаба, циклон, бла, бла, бла..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom