Војводина стана федеративно тело во Србија! Честитки до Србоманите!

Војводина не е историска српска територија.Кога тогаш ќе си се врати во Унгарија.да се надеваме еден ден вака ќе се цепи и Грција.

1) Neznam nisto vo vrska za istorijata,imam prijateli od Vojvodina i tie voopsto ne sakaat da ja vidat Vojvodina vo ramkite na Ungarija,posto vo Vojvodina ne ziveat samo Magari,nego i Slovaci,Rusini,Srbi Hrvati itn.Od druga strana,Ungarija gi negirase faktite deka saka da stvori Golema Ungarija so cel da se obedinat teritoriite vklucuvajki ja istocna Slovacka,i zapadna Romanija vo delot na Transilvanija.

2) I jas edvaj cekam da se raqsparci Grcija,da pocnat po red,prvo ostrovot,Krf,pa posle cel Epir pa Makedonija itn itn :D

Хахха ајде ерлија нека им е. И за санџак да дочекаат :)
Него сето ова што го зборите, егеј,трансилванија ти реков ми рече, сето ова води кон нови војни, ништо повеќе :toe:

Abe cekajte malce. Pa neli Vojvodina se srbi. Od kaj sega srbi sakaat da se otcepat od srbi. Stvarno ne mi e poznata etnickata struktura na vojvodina . aj ako moze nekoj so provcenti neka ilustrira.

Пред втората светска војна во Војводина мнозински народи биле Унгарците и Германците.

a da ne se raduvaame mnogu posto i nie trgnavme po nivnite stapki
ехее дај боже и нашите Македонци во егеј и пирин да тргнат по нивните стапки и ДА КЕ СЕ РАДУВАМ И ДА САКАМ ДА СЕ РАСПАДНЕ СРБИЈА ЗАТОАШТО СЕ БФФ СО ГРЦИТЕ И НИКОГАШ НЕМАЛЕ ДОБРИ НАМЕРИ ПРЕМА НАС ОСВЕН ДА НЕ ПОДЕЛАТ

Имам МНОГУ голема фамилија во Војводина и им се јавив да им честитам. (Македонци се). Не ми е за друго, можеби сега ќе имаат поголеми права, бидејки има доста Македонци таму. :D

Реков јас, ќе остане само Белградски Пашалак:tapp:

Се радвам за унгарците.Винаги са били наши сојузници.Наред са западните покрајнини:smir:

Се радвам за унгарците.Винаги са били наши сојузници.Наред са западните покрајнини:smir:
сакаш да кажеш на нас Македонците а на вас смрдливите бугари ништо не ви биле....ај татарче бркај работа:helou:

сакаш да кажеш на нас Македонците а на вас смрдливите бугари ништо не ви биле....ај татарче бркај работа:helou:

Б'лгарија и Унгарија са сојузници и п'рвата и втората светски војни.За жалост е видно че образованието в школа носешти името на вожда Тито не е баш продуктивно

Абе делија никаде го нема? Да не го стегна инфаркт од темава?:vozbud:

Патриоту, јави се !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom