Слаткар(истика)

дечки од што му љобоморите на дечкото сте напраиле 8 страници хаха.....
Ако си машко..Бог да те прости
Ако си женско...Бог веќе ти простил....

Јас не сум дуван, напињам а ти си нервозна​
Се ми е опуштено, а ти си ми нервоза​
Веќе со години, месеци, со денови​
За сите наши фрки, сереш само јас сум крив​
И неможам повеќе да се трудам​
Дали си задоволна, ти не си крива, не ти судам​
Некад, бев на врвот а сега сум доле​
Неможам да се борам со нашава болест​
Љубов, ти ме натера ко дете да се расплачам​
Љубов, ти ме натера да љубам, а да баталам​
Љубов, ти ме натера да бидам олку суров​
Љубов, а ти ме натера да не боли куров​

овој дел ми се свига од нервоза :)

Хејтери имало и отсекогаш ке има напрај трака па презентирај ја тука ако можеш а не само преку компјутер да кажуваш како беа каква музика има и слично.

Не сум слушала ни една песна така да нема што да коментирам...

бон џови, поарно и да не слушнеш за грев е чоекот

Сака да глуми мангуп а не му успева, пред едно време го видов на екскузив и се филмаше дека е надуван 200, не знам шо му беше филмот ама ај :S
Мангуп не се прае, мангуп се раѓа !!!

Еве една дис трака против Слаткар може ке ве заинтересира ја спомна Шорти поназад

Интелигенцијата владее.......
Ма убав е битно: „Swatkar (L) Swcence (L) Te Shakufkammmm (L) Ednas Drolja Stanes Ostanuvas Drolja Zasekogas(L)Najbolje e!!!(L)“

Истава личност не ја виде Будимпешта поради петочен концерт на Стаклар.:tapp:

Пред некој ден имаше промоција на спотот, па еве, кој сака да го погледне, важно и другар ви Тони Зен го има у кадар
:icon_lol:

Ништо посебно, Skeet да го праел ритамот би било стопати подобро.

Типот не го знам лично али вака на изглед малце ми изгледа дека се фура нешто, во некој филм е влезен. А за перформанси не би можел да коментирам зашто не слушам таква музика.

huhu da se soglasuvam se e do vkusot ako toj fallen angel slusa metal ili nz tamu so razbirlivo e deka smeta deka slatkar e gjubre i nz so tamu.treba da se ceni i ona so go imame u nasata drzava ne samo da slusame stransko samo taka ke nau4ime da se cenime samite sebe i samiot nas narod.jas slusam sekakva muzika i smetam deka na Slatkar nisto ne mu fali kako i na negovite pesni sepak se e do vkusot ajt pozz do site

huhu da se soglasuvam se e do vkusot ako toj fallen angel slusa metal ili nz tamu so razbirlivo e deka smeta deka slatkar e gjubre i nz so tamu.treba da se ceni i ona so go imame u nasata drzava ne samo da slusame stransko samo taka ke nau4ime da se cenime samite sebe i samiot nas narod.jas slusam sekakva muzika i smetam deka na Slatkar nisto ne mu fali kako i na negovite pesni sepak se e do vkusot ajt pozz do site
Има луѓе од оваа држава што и тоа како треба да се ценат. А во тие луѓе не спаѓа Стакларов. И јас сум за да се цени нашето, ама тоа што вреди, а не да цениме нешто што не резили насекаде, како Стакларов, Боки тртин ака крастајца во газ и Хрчак. Извини, ама за овие луѓе не би ни прочитала статија во весник, а камоли да им отидам на концерт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom