Покорноста на пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Тој орган е у ствари контролиран од `рбетниот мозок, не од големиот (т.е. од парасимпатичниот дел на нервниот систем) и многу тешко, скоро никако, може свесно да се контролира. Се случувала ерекција на пациенти под анестезија, доста честа појава и кај парализирани лица, да не зборуваме за во сон кај што можеме жива вода да се сториме... Примерот со згодните тетки е само инстинктивна реакција, ништо друго.

Се се контролира и тетка да видиш се контролира.едноставно нема да гледаш повејќе..единствено најтешко.. ако си немал вечерта секс.. онака утринска куродрвица... не могу, ми требаат 10мин да се средам.. емто најинтересното е ништо не се чусвува ни потреба за секс.. али пушка....

Interesna e temava, zavisi ne e sekogas vozmozno da se kontrolira prirodata. Za mene ponekogas e dovolno da pocuvstvuvam dobar parfem, ili nekoja erotska gestikulacija od privlecna devojka ili zena i da ne mozam da ja kontroliram erekcijata. Nekoi zeni kaj mene predizvikuvaat reakcija duri i so samiot nivni glas! Obozavam nezen zenski glas (definicijata za nezen e individualna). Na fakultet imav edna asistentka cij glas mnogu me potsetuvase na onoj od pesnata "Would you go in bed with me". Iako samiot naslov e povik na nesto erotsko, toa nema vrska za konkretniov slucaj, ami nacinot na koj sto e kazan koj mi e mnogu erotski. Sekogas ke si gi pametam tie casovi koga po 45 min mi bese zdrven kako torpedo spremno da eksplodira! :) :)
Nekogas pak mi e potrebna pak i stimulacija, a najdobra stimulacija mi e baknezot, strastven se razbira. Tuka nema promasuvanje!!!

Ете ти Бич, една од причините зошто не носам боксерки.
„Шатор” е многу лоша ситуација. Па ако врие од народ. Божеее.
А за таа „утринската куродрвка” има некој објаснување?

Carlito Brigante напиша:
А за таа „утринската куродрвка” има некој објаснување?
Јас колку што читав.. хормоналниот врв се достигнува навечер.. е ако не го искористиш тогаш иди насабајле... обично кога не размислуваш мислиш на секс.. кога спиеш не размислуваш.. од сто следува мислиш на секс.. то..
Иначе УТРИНСКА КУРОДРВИЦА

Значи јас секоја вечер мислам на секс?
А бе ај ќе се разочарам. Мора да има друго нешто. Не ме плаши.:icon_eek:

Carlito Brigante напиша:
Значи јас секоја вечер мислам на секс?
А бе ај ќе се разочарам. Мора да има друго нешто. Не ме плаши.:icon_eek:
Освен ако сонуваш нешто друго..
иначе јас у обичај мислам 10патмин на секс преку ден.. ова се случува ко че имам многу за работа.. така да МОРАМ на друго да мислам..
Иначе во ред е да мислиш секоја вечер на секс.. не се секирај.. лошо е ако не мислиш

А бе мора да се признаат некои работи

Леле ај признајте .
Додека се лапаш со некоја јака женска скока шарко :D:D:D:D: нема муабет .. некоаш не се контролира мускулот ,

DJ_DEXTER напиша:
Леле ај признајте .
Додека се лапаш со некоја јака женска скока шарко :D:D:D:D: нема муабет .. некоаш не се контролира мускулот ,

Дур се лапам???:lud::ne:
(јас)
Не сум до толкуа запечен де.. дури не ме лижне на вратче.и грицне за увце не лае Шарко...али ако го наопрај то.............

DJ_DEXTER напиша:
Леле ај признајте .
Порано често се случуваше.

Сега, се поретко и поретко...

mene otsekogash toa mi bilo misterija za toa kako funkcionira toj dolu...daj be nekoj postrucno poobemno neka poobjasni...site samo ne se kontrolira se kontrolira...mene me interesira kako seto toa se odviva...shto go stimulira toa...dali moze da go kontrolirate so misli...ili e sosema druga rabotata...daj poobemno obrazlozenie slucka...primer

Allita, од постов можам да заклучам само дека не си го видела „тој долу”... Или грешам?

Епа вака, на кратко. „Тој” е граден од сунѓересто ткиво кое е полно со комори за крв. При сексуална возбуда или физичко надразнување, ’рбетниот мозок праќа сигнали до „него” и коморите во ткивото почнуваат да се полнат со крв, со што го растегнуваат и доведуваат во ерективна состојба. The rest is history.

Пример да кажеме видиш некоја личност. Тој сигнал доаѓа до мозокот каде што се утврдува дали личноста е секси, и што се подразбира како секси во психологијата кај гледачот. А тоа спаѓа во критериумот на секси, мозокот ги праќа сигналите до рбетниот мозок, кадешто подоцна се праќа наредба до пенисот да се еректира. Ептен тешко можеш да го контролираш тоа. За да можеш треба да си во состојба да ја контролираш сопствената биохемија.

mene mi se diga skoro na se dobro, doterano zensko! Jebi ga takvi mi se godinite

Dimitarc напиша:
mene mi se diga skoro na se dobro, doterano zensko! Jebi ga takvi mi se godinite
Грешка другарче, такви ти се хромозомите :) Машко си...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom