Се или ништо? Или има и друга опција?

Секогаш треба да одите до крај. Значи дека не можете да дознаете баш што мислат за вас додека не дојде тој момент ... Одам до крај и повеќе сакам да мислам во секој миг позитивно ...

Јас секогаш одам на се или ништо. All or nothing. Нема во овој случај златна средина, како што обично милувам да има. Секогаш кога ќе ми се допадне некој, само на него мислам, само он ми е во мозокот и само на него се концентрирам. Нема други алтернативи, затоа што други типови не ме интересираат, туку само тој што ми се свиѓа. Е сега тоа обично не излага најдобро, зашто обично не излага ништо со тие што ми се свиѓаат, па уште долго време сум сама, додека најдам некој што би ми се допаднал и тоа е све загубено време, ама ако...убаво ми е така. Идам на ризик. Тоа е. А не сум тип што обично ризикува, ама во вакви ситуации да, ризикувам. И затоа сум најчесто сама, зашто кога ќе ми се присвиѓа еден, слепо гледам само во него и никој друг.

Јас секогаш одам на се или ништо.All or nothing.Нема во овој случај златна средина, како што обично милувам да има.Секогаш кога ќе ми се допадне некој,само на него мислам,само он ми е во мозокот и само на него се концентрирам.Нема други алтернативи, затоа што други типови не ме интересираат,туку само тој што ми се свиѓа. Е сега тоа обично не излага најдобро,зашто обично не излага ништо со тие што ми се свиѓаат,па уште долго време сум сама,додека најдам некој што би ми се допаднал и тоа е све загубено време,ама ако...убаво ми е така.Идам на ризик. Тоа е.А не сум тип што обично ризикува,ама во вакви ситуации да,ризикувам.И затоа сум најчесто сама,зашто кога ќе ми се присвиѓа еден,слепо гледам само во него и никој друг.
..ама премногу е гадно кога си на таа алтернатива..all or nothing... на крај неверојатно може да те зезне..ко на пример кај тебе...цело време ти се мота во главата и на крај мое и да те повреди...затоа ипак таа златна средина е потребна...и секогаш со резерва хаха...:helou::helou:

..ама премногу е гадно кога си на таа алтернатива..all or nothing... на крај неверојатно може да те зезне..ко на пример кај тебе...цело време ти се мота во главата и на крај мое и да те повреди...затоа ипак таа златна средина е потребна...и секогаш со резерва хаха...:helou::helou:

Па да, зезнато е да се концентрираш само на еден, ама подобро целата енергија да ја насочам кон еден - и да не успее знам дека сум дала се од себе. Вака ако го распоредам вниманието на повеќе страни, нема да биде тоа тоа. Затоа или се или ништо. Башка дури и да имам алтернативен тип и да направам нешто со алтернативата, пак ќе бидам разочарана што не сум направила ништо со тој за кој сум била првично загреана. Така што, разочарувањата болат, ама стануваш и почнуваш пак од поново.

Па да,зезнато е да се концентрираш само на еден,ама подобро целата енергија да ја насочам кон еден - и да не успее знам дека сум дала се од себе.Вака ако го распоредам вниманието на повеќе страни,нема да биде тоа тоа.Затоа или се или ништо.Башка дури и да имам алтернативен тип и да направам нешто со алтернативата,пак ќе бидам разочарана што не сум направила ништо со тој за кој сум била првично загреана.Така што,разочарувањата болат,ама стануваш и почнуваш пак од поново.
Не е распоредување на распоредување на времето збор :toe: целото внимание го насочуваш кон еден зошто? :toe: се затварашп самата себеси а тој тип освен сомпатија не ти е ништо...убаво е да имаш повеќе симпатии па после уз муабет и слично ги елиминираш оние кои не ти се по вкус,не мора да значи дека ако имаш повеќе симпатии физички се погодни за муабет со тебе и слично :helou:

Во мојот живот, од целото искуство што сум го стекнала, премногу е тешко да биде само една личност, Близнаци-Овен сум, посилно е од мене.
Абе ајде.
Лажам!

Само се или ништо опција, исклучувам луѓе од животот за да успее нешто со таа една личност, секогаш сум го правела тоа кога мислам дека имам нешто за што вреди да си ја скротам природата.
Кога сум слободна, тоа е веќе малку поинаква приказна, ама пак е истиот прицип.Или тој што го сакам, или никој.

Не е распоредување на распоредување на времето збор :toe: целото внимание го насочуваш кон еден зошто? :toe: се затварашп самата себеси а тој тип освен сомпатија не ти е ништо...убаво е да имаш повеќе симпатии па после уз муабет и слично ги елиминираш оние кои не ти се по вкус,не мора да значи дека ако имаш повеќе симпатии физички се погодни за муабет со тебе и слично :helou:

Не иде тоа така...барем кај мене. Долго време треба воопшто некој да ми го привлече вниманието, а не па да ми се свиѓа и затоа сум насочена само и само на тој тип што ми се свиѓа. Може ко коњ сум само право гледам, ни лево ни десно, ама па тоа е. Знам дека барем кога се трудам кај некој, дури и да не испадне ништо, сум се потрудила со целата енергија. Или се или ништо. Или типот што ми се свиѓа или ќе си продолжам сама до моментот кога повторно ќе ми се присвиѓа некој, за пак да се концентрирам на некого.

Се или ништо. Нема друга опција. :back:

jas se koncentriram prvo da ja osvojam sekoja sto mi se dopaga vo nejzina blizina,a potoa se nasocuvam na nea((iako i dodeka sum so drugite gledam da se zblizam i so nea),pa neretko i da gi iskoristam i drugite devojki koi se nejzini bliski za da dojdam do nea)),obicno vaka postapuvam. sega ne sekogas,ama...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom