Најзгодниот геј го избодел и изел љубовникот

• Креатор на темата Креатор на темата Macthesick
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Поранешниот носител на титулата „најубавиот хомосексуалец на Британија“ го избоде до смрт поранешниот љубовник, а потоа деловите од неговото тело ги зачинил, ги испекол и се обидел да го изеде.
Антони Морли се обидел да го изеде љубовникот Дамјан Олдфилд, по што во крвавата облека отишол во првата продавница и го признал убиството.
„Убив некого, викнете полиција“, наводно рекол на вработениот во полицијата. „Некој се обиде да ме силува, па го убив. Што сторив“?
Полицијата го истражила станот на Морли и го пронашла на подот голото тело на Олдфилд, кој инаку работел за геј списанието „Бент“.
Олдфилд на телото имал голем број убодни рани, и тоа на вратот, прстите и грбот.
Главниот полициски инспектор потврдил дека немало знаци на борба, но дека пред смртта дошло до сексуални активности.
Морли и Олдфилд во минатото биле партнери, но Морли, кој исто така имал врски и со жени, не бил сигурен за својата сексуалност.
Тој сам ја порекнува одговорноста за убиството, но неговиот адвокат признал дека Морли е сепак одговорен. Одбраната ќе се заснова на можни провокации и нерасчистени сметки.
Судењето продолжува.

БОЖЕ И ОВИЕ ПЕДЕРИВЕ НЕМАЛЕ ПАМЕТ :)

Шо имат врска то дали си или не си педер со имање или немање памет?Сегде имат секакви ,а за жал во светов се почесто и почесто само неубај работи се дешавет..

Шо имат врска то дали си или не си педер со имање или немање памет?Сегде имат секакви ,а за жал во светов се почесто и почесто само неубај работи се дешавет..

dobro nema veza ali se zachudiv koga nekoj vakvo neshto napravil iako moze da se sluchi na sekakvi ne samo na pederi..zborot mi beshe za drugarov so reche "emoto najde da zbori"..
btw ne sum veke emo taka daaaaaa.......:D

So znachi deka tie so se emo se pederi ? ami ima devojcinja emo sto se tie ? lezbejki ?:D

Со тоа шо се кажуваш дека си емо сам се делеш од другите :))
Никој не те заебава шо си емо самио си се делеш како посебен :)))

П.С. шо мајка има да тражеш геј работи по нет и да ги кажуваш
хмм... нешто има тукаа :)):tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom