Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
хахахха нашиот Јованович погоди за андерлехт! инаку не е толку слаб јованович колку што пцовки и колнења доби од нас фановите на Ливерпоол :D сепак таа е ...

и да темата мозе да се отвори уште после ... нема потреба да чекаме Арсенал!

Е па еве 1000та страна ја истеравме. Време е за нова тема тоа ќе го средиме малку покасно. Изгледа уште вечерва ќе треба. Само да ве информирам дека нашите U19 изгубиле од Бенфика со 3-0
И имам една радосна вест.
Набил ел Жар оди во Леванте! Па изгледа се куртуливме од него со среќа нека му е. Ајде сега Деген и Поулсен по него и супер сме.
--- надополнето: Aug 18, 2011 9:02 PM ---
И уште нешто. Би ве замолил сите да не коментирате ништо до сабајле кај 4-5 часот. Значи ако имате уште нешто пишете сега до кај 1 часот. После тоа ќе се одјавиме од оваа тема и да нема веќе коментари овде. А за новата додека не се среди ништо да не сте напишале :D Откако јас ќе искоментирам тогаш ќе можите и вие да коментирате :D:D

Е па еве 1000та страна ја истеравме. Време е за нова тема тоа ќе го средиме малку покасно. Изгледа уште вечерва ќе треба. Само да ве информирам дека нашите U19 изгубиле од Бенфика со 3-0
Набил ел Жар оди во Леванте! Па изгледа се куртуливме од него со среќа нека му е. Ајде сега Деген и Поулсен по него и супер сме.
И уште нешто. Би ве замолил сите да не коментирате ништо до сабајле кај 4-5 часот. Значи ако имате уште нешто пишете сега до кај 1 часот. После тоа ќе се одјавиме од оваа тема и да нема веќе коментари овде. А за новата додека не се среди ништо да не сте напишале :D Откако јас ќе искоментирам тогаш ќе можите и вие да коментирате :D:D
Оставете линк од новата тука.

Разбирам претседателе :D

Е па драги мои навивачи и навивачки ( послабо ) на Ливерпул дојде време да се затвори темата. Ова беше долга и историска тема отворена на 7ми Декември 2005 и после скоро 6 години, 1000 страни и 14 990 мислења ( ова ќе е 14 991 ) денес на 19 Август 2011 дојде време да се затвори. Годината на отворање 2005 ме потсеќа на 5тата титула во ЛШ а датумов на затворање - 19 ме потсеќа на 19тата титула во ПЛ која треба да ја освоиме :D
Се што се случуваше со фудбалскиот клуб Ливерпул во изминативе 6 години е тука, на темава. Радост,тага,смеење,плачење,кавги,офтопици,нормални дискусии, експлозии.....имаше се и сешто.Единствено ми е жал што темава не беше отворена неколку месеци порано па да видиме какви ќе беа реакциите после чудото во Истанбул. Како и да е.....да не должам многу: Добивме нови газди, нов менаџер т.е се врати Кралот Кени Далглиш, нова управа, нови помошници итн, нови играчи, нов спонзор, наскоро ќе имаме нов производител на спортската опрема а веројатно и нов стадион. Па затоа и ќе отвориме нова тема, тема која ќе преставува и еден нов почеток за Ливерпул. Почеток на една нова ера која се надеваме ќе биде успешна и повторно ќе владееме со светот. Тука ќе се одјавиме од темата и многу брзо ќе се префрлиме на новата.

You'll never walk alone

liverpool.jpg

Ајде комшии клуч, терајте во новата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom