Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Жалам Ливерпул изгуби Сао Паоло -лузерпул 1-0
примете сочуство

абе ја слушнав дека им поништиле три гола:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

ја гледав утакмицата 20 минути кога сао паоло веќе водеше 1-0, цело време играа бункер сао ебаго

Утакмицата беше право срање.А Манчестер нека стигнат прво до осмина финале на ЛШ,па четврт,па полу,па у финале...па таму да тепаат...па да освојат супер куп на европа...па да отидат на турнирот за најбоље клуб у светот ,,,па да пројадт полуфинале и у финале да тепаат па цопи оф дед тогаш можеш да јадеш БУРЕК за ЛИВЕРПУЛ!
А тоа нема да се случи оваа година сум сигурен

betogrozdanov45 напиша:
Утакмицата беше право срање.А Манчестер нека стигнат прво до осмина финале на ЛШ,па четврт,па полу,па у финале...па таму да тепаат...па да освојат супер куп на европа...па да отидат на турнирот за најбоље клуб у светот ,,,па да пројадт полуфинале и у финале да тепаат па цопи оф дед тогаш можеш да јадеш БУРЕК за ЛИВЕРПУЛ!
А тоа нема да се случи оваа година сум сигурен
Веке освоено тојота куп и лига на шампиони 1999
а супер купот изгуби манчестер од парма 1-0 ама затоа го освои тојота купот
Toyota Cup 1999
30 November at the National Stadium, Tokyo
Manchester United 1-0 Palmeiras
Attendance: 53,372
Referee: Helmut Krug (Ger)
Goal: Keane (35)
Manchester United:
Bosnich, G Neville, Irwin, Stam, Silvestre, Keane, Butt, Beckham, Scholes (Sheringham), Giggs, Solskjaer (Yorke).
Palmeiras:
Marcos, Junior Baiano, Arce, Junior, Roque Junior, Cesar Sampaio, Zinho, Galeano (Evair), Asprilla (Oseas), Alex, Paulo Nunes (Euller).

Не знам Ливерпул воопшто никогаш не сум ги сакал и мислам дека играат најгнасна игра од сите европски тимови(без навреда) и мислам дека тоа им се случува токму заради Рафа Бенитез.:raz:

Абе како сака нека играат - битно да има резултати :wink:

Како можеш да дефинираш најгнасна игра? Најдосадна, најгруба, неинвентивна, не ми е јасно. Како и да е, Ливепул не е у ниедна од овие категории. Башка сите се субјективни :)
Реал да не играат добар фудбал? Јувентус се интересни за гледање? Челзи со Макелеле и Есиен у средина кршат нозе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom