Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Романија, Унгарија, Финска, Германија, Турција и Њу Зиланд...Мислам дека тоа би било се...

Poranesna Otomanska Republik GAYLAND,Bugarija,Turcija,Srbija,Crna Gora,Bosna i Hercegovina,Hrvatska,Slovenija,Ungarija,Slovacka,Ceska,Polska,Romanija,
Avstrija,Germanija,Francija,Belgija,Holandija,Velika Britanija,Francija,
Spanija,Svajcarija,Italija a mozebi nekoja i sum ispustil a mozebi ke posetam uste nekoja...

Србија,Бугарија,Хрватска.:back:

Бугарија, Грција, Турција, Унгарија, Чешка, Словачка и Велика Британија. :pipi:

Шо сторе шетани бе, јас еднаш до Прилеп, два пати до Преспа, и толку.

Кој знае како е да си подалеку од Прилеп... :)

Србија, Црна Гора, Хрватска, Бугарија, Турција, Грција, Швајцарија, Германија, Чешка, Египет....мислам дека се толку...:toe:

Србија, Бугарија, Хрватска, Словенија, Турција, Унгарија, Чешка, Австрија, Словачка, Белгија, Холандија, Германија, Франција, Италија и Гејлада.

Црна Гора,Србија,Хрватска,Австрија,Германија,Полска,Франција,Џерба,Мајорка

јас најмалку изгледа сум бил надвор од нашата мила Р.Македонија...само со камион сум бил до албанија и србија...али ако ги тргнат визите, листава ке се прошири за најмалку 10тина држави од цела европа...

Како сте се изнашетале толку, мене ми е мака да се вртим по амбасади заради визите ама сепак многу земји сте посетиле...Господ знае како је подалеку од Сплит?

Албанија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска.
Во план ми е Бугарија (здравје боже).

никаде надвор од Македонија :(

Бугарија,Грција,Црна Гора,Србија,Полска и Канада

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom