Разминување

• Креатор на темата Креатор на темата ShEkicKs
  • Време на започнување Време на започнување

ShEkicKs

Special K
Член од
4 ноември 2005
Мислења
153
Поени од реакции
2
Сте приметиле ли дека кога машко и женско се разминуваат во тесен простор, во најголем дел од случаите (ако не и секогаш) машкото се врти со градите, а женското со грбот. Зошто е тоа така? :icon_roll

ne sum primetila :pos:
interesna ti e zabeleskava :) :)

shoznam, jas ko kje se razminvam so nekogo bash so gradi se vrtam za da go izmerkam :))

не ни знам како се разминувам...ваљда терам и не гледам пред мене па кој ми иде у пресрет нека му ја мисли :raz:

МаРиНа`Ох напиша:
shoznam, jas ko kje se razminvam so nekogo bash so gradi se vrtam za da go izmerkam :))
pa normalno...a na edna moja drugarka znaes so i se desi....lele be koa i da se setam na ova pagam od :pos: .onaka ovaa da pomine,a epten tesno,i samo se razminuvaat eden do drug i samo go gleas deckovo dobiva nagon za kivanje i op......zelen slajm na jaknata na drugarka mi:pos: :pos: :pos:

За да не се трлнат и двајцата со гради, односно да не и ги затрла машкото, па се врти со грб.

smizlicka напиша:
pa normalno...a na edna moja drugarka znaes so i se desi....lele be koa i da se setam na ova pagam od :pos: .onaka ovaa da pomine,a epten tesno,i samo se razminuvaat eden do drug i samo go gleas deckovo dobiva nagon za kivanje i op......zelen slajm na jaknata na drugarka mi:pos: :pos: :pos:

zato sekoash postarive chador si noset, iskusni si se tie :)) da i kazhish taka na drugarka ti :))

ShEkicKs напиша:
Сте приметиле ли дека кога машко и женско се разминуваат во тесен простор, во најголем дел од случаите (ако не и секогаш) машкото се врти со градите, а женското со грбот. Зошто е тоа така? :icon_roll
За да го испровоцира, да го чешне со г`зот:pos:
Море гради со гради само!:icon_lol:

Богами нема врска, да умрев денес, немаше да знам за ова бре :)

Да да точно е. Женското се врти со грб за да не ги чеше цицињата од градите на типот а на мушкото му одговара оти оваа гзот му го чеша од....карлицата :D :pos:

ShEkicKs напиша:

:ne:
Не знам за другиве ама јас стално гради со гради се разминувам со машко.:icon_lol:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom