System Mechanic

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
имате ли искуство со овој програм, јас сакав да го инсталирам ама ми вика дека со инсталирањето ке има конфликти со антивирусниот програм што го имам веќе инсталирано, ова ми падна чудно затоа што мислев дека System Mechanic воопшто не е антивирус

System Mechanic Professional содржи и антивирус и firewall затоа ти ја покажала таа порака. Инаку System Mechanic Personal е без антивирус и firewall.

значи да го барам System Mechanic Personal ке немам проблем, другар ми кажуваше дека е многу добар програм, имал повеќе функции

хм

При инсталација на System Mcehanics Profesional само треба да се отчекираат двете опции кои се однесуваат на антивирусот и фајрволот и добиваш инсталација само на System Mechanics.

AJBAH напиша:
При инсталација на System Mcehanics Profesional само треба да се отчекираат двете опции кои се однесуваат на антивирусот и фајрволот и добиваш инсталација само на System Mechanics.

ама додека ги отчекираш има ли последици, зашто ја така еднаш пробав да инсталирам два антивируси, и ми беше успорен компјутерот до максимум небаре се блокирал

Гижо напиша:
ама додека ги отчекираш има ли последици, зашто ја така еднаш пробав да инсталирам два антивируси, и ми беше успорен компјутерот до максимум небаре се блокирал

Арно и што ти работел компјутерот, оти по обичај ако се инсталираат два антивируса следува инсталирање на Windows-от наново :).

vardarce напиша:
Арно и што ти работел компјутерот, оти по обичај ако се инсталираат два антивируса следува инсталирање на Windows-от наново :).

e арно, немаш појма колку испаничив тогаш :)

Јас имам негативно искуство со тој програм. Го успорува компјутерот ако го држиш цело време инсталиран, немам поим зашто. Избриши го и одма станува побрз. Иначе е многу добар, регистри клинер, враќа изгубени податоци и слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom