Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
Турбо фолк... (со исклучок на одприлика 2-3 песни (со дејство на некое пиво се е ок :)) и срање од металот то долу ептен дерење

Нема таква. Има нешто што најмалку слушам а тоа е Блек Метал како екстремна форма и не по мој вкус и Рап. Драм ен бејс исто така слушам троа помалку како и тешки форми на транс и ацид џез. Тоа не значи дека не знам да улетам со по некоја песна ама ограничено.

Гласав за турбофолк, но и металот не можам да го слушам, сум пробала ама едноставно не е по мој вкус таква музика и готово.

Гласав за турбофолк а неможам ни Хип-Хоп да поднесам ...
Безсмислени жанрови без концепт и идеа ....

Ја стварно би сакала да знам повеќе за синфоник метал.
И да,темава не знам зошто не се вика “Кој правец на металот не сакате да го слушате воопшто“.

Значи има појше жанроој не е само метал да каеш со дерење ти изглеа незнаеш како е подеелено тоа МЕтал.има разлика немоеш да каеш само дерење ти којзнае шо си слушал DEath i Black Па затоа викаш.Слушај моја препорука Maiden или нешо слично и за тоа кажи дерење па незнаем.
Хмм баш Maiden не ги сакам, многу дерење има во нив, што е тоа жити се музика ли е?!?! Мислам дека пејачот на овие да почне со некој бизнис како цвеќарство.

Хмм баш Maiden не ги сакам, многу дерење има во нив, што е тоа жити се музика ли е?!?! Мислам дека пејачот на овие да почне со некој бизнис како цвеќарство.
брат ако мејден се дерат на микрофон не знам шо праат дет и блек метал групите. хеви метал е ок. се разбира текстот и имаат мелодија. али од метал најмногу сакам њу (сеа металциве ќе почнат да мрчат :) ). :helou:

А, ја ќе предложам во средните школи да се воведе предмет Иронија и Сарказам.
Неопходна е едукација за младава популација која оди во страшен дефицит со IQ.

Марко, продолжи да ги вртиш и понатаму, одлично ти оди :)

metal i punk e najbolja muzika ama treba da se ima prefinet vkus za da se saka da se slusa toa, ne e za siroki narodni masi taa muzika, a najveke mrzam da slusam to est uopste ne slusam muzika samo za igranje bez ideja i poraka.

glasav protiv hip hop ama ne mozam da gi podnesam i rap, house, trans, pop, turbofolk.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom