Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
abe znam mn tetov4anki sekoja godina sum so niv na odmor:P
mn se top tie ali ne mi se sviga zs ima mn albanci

e so ako ima ne sedis so niv ti.nebare niz makedonija nema!

tati4ko напиша:
abe znam mn tetov4anki sekoja godina sum so niv na odmor:P
mn se top tie ali ne mi se sviga zs ima mn albanci
E vake koj ce slusnem se nerviram imalo mnogu albanci pa sto ako ima,znaci ako ima mnogu albanci ni treba da se iselimo od tetovo?bog da cuva

ubav grad i grad kaj sto najmnogu se ogovara, zos smo mnogu malu makedonci ostanato i sekoj so sekogo se znaemo i normalno e sekoj za sekogo da znae sto prae

TETOVO
tetova1djathtegm5.jpg

O be tetovcani.. mujo e u pravo.. Nagrada za ogovaranje moze da vi se dae na svetsko nivo.. Ama dobri ste.. SuperZ :D

Nalikuva na las vegas! Navecher pogotovo taa novata ulica so dve edno smerni lenti shto e - od dvete strani visoki kuki na 4-5 sprata a dole sve dukani! GG!

Lele! Denes bev i za stanuvame na Crveno na semafori na vlez kaj Vero i doaga ciganche so tarabuka na prozor od kola i pochnuva da tropa i pee nekoja pesna, dechkoto beshe bos i gol samo edni kupaci i tarabukata so kaish na nego, dete okolu 10 godini maximum! A bre sum se ubil od smeenje:pos2: :pos2: :pos2: !!! Mu plativme na dechkoto 100 denari za pesnata i radi gestot!
Ushte ova go nemav videno po semaforite!
Ama vo TETOVO sve je dozovoleno i moguche EJ!
I pak mora nekoja DOBRA tetovchanka da me isprovocira!

kolku za informacija.ciganceto e od skopje i go nosa tuka vo tetovo da sobira pari da pee i show da pravi. i na kraj se razbira eden gevrek nemu za jadenje a drugite pari gi jade macorot.
p.s. zarem ne si go videl na ploshtat vo skopje pred trgovski!

Ama na semafori na +40 stepeni temperatura? Do sega ne sum videl!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom