Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo osogovo-astibo 2-0, drugi rezultati ne znamДали некој ги знае резултатите од последното коло во 3 лига исток ?
ne gresis, iako mene mi falat nekolku natprevariРудар-Злетовица 5-1....ако не грешам прв погодок за Злетовица во оваа сезона
комшиски им пуштивме да се израдуваат и тие на погодокne gresis, iako mene mi falat nekolku natprevari
a kolku bese rezultatot koga primivte gol?комшиски им пуштивме да се израдуваат и тие на погодок![]()
3-0 но нашата победа во ниеден момент не беше доведена во прашање, бидејќи уште во првите минути им дадеме 2 гола а во остатокот од натпреварот нашите имаа целосна контрола на играта.a kolku bese rezultatot koga primivte gol?
sega u nedela so tiverija u gosti igrate.3-0 но нашата победа во ниеден момент не беше доведена во прашање, бидејќи уште во првите минути им дадеме 2 гола а во остатокот од натпреварот нашите имаа целосна контрола на играта.
Да да.Багабоните се организираме да реализираме и ние гостување па колку ќе успееме ќе видиме..??sega u nedela so tiverija u gosti igrate.
Дали ги знае некој резултатите од последното коло во 3 лига исток?!