Униформа

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување

ЗА или ПРОТИВ униформи?

• Вкупно гласачи
    102
I jas sum za uniforma posebno za ucilistata, a inaku onie koi se smetaat za seriozni ustanovi veke i imaat uniformi

Сум за униформи било да за на училиште или за на работа.Од причина што барем ке личи училиштето или фирмата на нешто ке има свој белег по кој ке се распознава, а не како што се практикува кај нас кој од кој дошол на работа, дали на шефот му се допагало длабоко деколте или не....Мислам безврска се ваквите однесувања ,а за зал се почести се

Признајте најбоља униформа имаат у Дал Фуфо/ :)))))

дефинитивно сум за униформа без разлика школо,факултет,на работа...
јас си носам на работа униформа и баш ми е топ. не морам барем за на работа да се замарам што како да облечам,се знае... а плус и работата ми е таква да без униформа не иде некако...:pipi:

Сум за униформи...ама не претерано како мора кондури или машна...некоја кошула,панталона и оделце би биле доволно...иако женските униформи се каде каде подобри :vozbud:

Јеп!сум за униформи ама да личет на нешо...да не сме ко служителине исти,со плави кецели...:pipi:

сум за униформа во училиштата панталони. кошула машна и кога е ладно може џемпер

Да. Убаво е кога ке се види вака во една продавница да бидат сите исто облечени. Поддржувам униформи ама ако се убави.

Јас сум за. Така нема да идат со бесни деколтеа, па не е пристојно. Плус нема да се замарам што да облечам од сабајле, кога не можам ни очиве да ги отворам.

За работно место сум за униформи,а за во школо не :wink:

јас сум за униформи ама да бидат нешо во ваков стил
uniformweb.jpg
uniform2.JPG

а сакам униформи зошто многу често ми се дешава да седам пред плакарон и да се мислам шо да облечам и да викам дека нишо нема шо да носам а уствари полн ми е ... само поради тоа ги сакам:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom