Си носам свирчеСамо не претерувај грлото ќе те боли![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си носам свирчеСамо не претерувај грлото ќе те боли![]()
![]()
Па што си бил паметен тиСи носам свирче![]()
јас како ранобудец без разлика кога и колку касно да сум легнал -станувам многу рано -и ужасно ме нервираат девојки кои спиииијат до ниедно време - а бе се газат од спиење иако се фалат на велико дека стануваат БОЖЕМ рано рано- а уствари хрчат ко медведици у зимски сон попаднати![]()
Па сега ти ако стануваш рано не значи дека сите треба да стануваат ранода , да сеуште стојам на ова мислење![]()
hahahahaaMrazam koga: toj so go sakam ne me saka,koga toj/taa shto mi treba da mi dade podrshka i potchit gi nema nikade pa ni u ''mishja rupa'' , koga ne mi ispaga grafitot kako ja shto sakam, koga ke me sredat na fs- ne daj boze da zachesti pojavava, 7 chasa,ne daj boze + proektna aktivnost, koga ne mi raboti kompjuterot, koga nema kanal na tv + ne daj boze Internet, koga me umaraat luge a ne davaat ja da gi umaram niv, koga treba da stanam rano nautro + ne daj boze da e za u shkolo, koga nema freedom, koga imam nenormalno neizmerlivo tapa den + mama me tera da jadam a ne sum gladna ama ne i se dokazuva i ushte nekolku sitnici...