Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a be ostavete go WISTON sto se zamarate so nekoj kako nego,neli gledate deka pojma nema kako prvo sto e sponzorusa,pa ne e toa klasicna kurva(kako on sto vika) vo nikoj slucaj,vistinskata sponzorusa ke go iscedi covek,do gola koza i pak nema da legne so nego,ke legne so toj sto ona saka ,a ne so toj sto ke plati,a gi ima mnogu takvi setaci niz gradov kako WINSTON sto mislat deka e..at,i parce pravat,a vsusnost on samo seta nekoja devojka koja go cedi kako limun,i koja potoa se seksa so toj sto ona si saka,a on jadniot osven nekoja odvratna stara baba ciganka,pred MTV nema drugo nisto legnato.pa toa e toa,izgleda on koga ke kaze deka site zenski se sponzorusi ,misli na tie pred MTV,vo toj slucaj se slagam so nego ,tamu navistina site se.i izgleda 95% od vremeto go pominuva tamu,a 5% na forumov,pa od tuka mu e i takvata matematika.
ej i WINSTON batka,ako tolku si siguren deka jas sum GAY,slobodno donesi se sto imas zensko vo familija,pa da te ubedam vo sprotivnoto,a ako si tolku siguren nema ni da se navredis od ova ni nisto,i nema od sto da se plasis.
i vregaj me batka kolku sakas ,veruvaj takov kako tebe ne moze vo nikoj slucaj da me navredi.

Аман, остави го ти прв. Ја уништивте темата со глупости од типот на кого му е поголем. Оставете го Винстон... и цел реферат после тој муабет. Квалификации на тон, дискриминации исто така... да му се згади на човек да чита. (немој да ме советуваш да ја прескокнам темата пошто сакам да ја читам)

Вториот болдиран дел: ако спонзоруша сака пари, а типот со кого е има, нели е пологично да му праи кеиф на парајлијата отколку на некој од кого нема корист?

Аман, остави го ти прв. Ја уништивте темата со глупости од типот на кого му е поголем. Оставете го Винстон... и цел реферат после тој муабет. Квалификации на тон, дискриминации исто така... да му се згади на човек да чита. (немој да ме советуваш да ја прескокнам темата пошто сакам да ја читам)

Вториот болдиран дел: ако спонзоруша сака пари, а типот со кого е има, нели е пологично да му праи кеиф на парајлијата отколку на некој од кого нема корист?
a zasto voopsto na nekogo da mu pravi kejf?zasto sama na sebe da ne si pravi kejf,ili mislis deka zenskite se stvoreni samo za toa na nekogo da mu pravat kejf,bez razlika na toa sto (kako sto ti vikas)parajlijata (da receme) da e i najgadnoto covecko sustestvo sto postoi na planetava?
i vo pravo si ,ke go ostavam prvo jas,ma da mnogu negovi postovi bea direktno nasoceni kon mene(zatoa i odgovarav), i jas ne mislam so nikogo da se meram vo nisto,i nitu se merev,sega ako ti taka gledas na toa,tvoja rabota.jas celo vreme zborev opsto.a ne samo za mene.
i molim te odgovori mi na prasanjata.

a zasto voopsto na nekogo da mu pravi kejf?zasto sama na sebe da ne si pravi kejf,ili mislis deka zenskite se stvoreni samo za toa na nekogo da mu pravat kejf.
i vo pravo si ,ke go ostavam prvo jas,ma da mnogu negovi postovi bea direktno nasoceni kon mene, i jas ne mislam so nikogo da se meram,i nitu se merev,sega ako ti taka gledas na toa,tvoja rabota.jas celo vreme zborev opsto.a ne samo za mene.
i molim te odgovori mi na prasanjata.

Da resheneto e teretana i ubavo telo i da odma magicno ke potrcha sponzorushata po tebe ...dream on.

Aj raskazi sea drugarite sto ti se poverile i kako se oni glupi , smotani a ti fraer i se grozis od nivnite postapki ... ajde seka perso :kesa:

A od kaj znaesh ti dal ja lazam ? Pretpostavka ... znaes koj sum, kaj sum bil ,sto rabotam ,sto sum rabotel ???

Sto znaesh NISTO

Mene mi e samo krivo sto nema fini devojchinja veke i sto site se palat na pari... a so takva ne se gradi idnina

Jas samo tvrdam deka so 30-50 evra sponzorisanje ke ja ima bilo koj zenska od tie 95 % sponzorushi

A toa sto jas reagiram na tebe ... toa e pravedno oti se cepash se praish fraer i te ISMEVAM ... prosto e .

Dojdi u teretana da zalichish na coek... CEPANJE od potprosecen intelekt ... mene da mi kazesh abe ke te rabotam ko vol u kupus , picka na forumov nema da fatish NIKAD ... ENDE

Idi na moj profil i citaj sto nekoj misli za tebe i kolku ti seche ... :kesa:

heheheheeehe mozebi i trebase.:pos2:

Glej kolku si plitok , ne kapirash deka deckovo te podjebava ...u rebra :kesa:

posle ovoj post,ne odgovaram veke samo ke go ignoriram.

Te spasi betty boop , idi sokrij se so ushi i mukla glas da ne ti chujam vishe :kesa:

A nie da nastavime so temata... site zenski da isti se

Niedna ne saka siromastija nesigurnost nikoj veke ne gine za ljubov osven ako ne e premlad da ne go razbere svetot ... devojka po 24-25 godini veke ima iskustvo i si bara adekvaten partner ...tuka veke lepota zaljubenost ne se glavnite igrachi.

Ima i mladi sponzorushi od 16- 20 godini sto im leta pamet ... al toa ne e elitata ... tie se elsni za manipulacija posto nemaat iskustvo... a za mene zborot sponzorusha ne e tolku losh zbor...MATERIJALISTKA i u pravo se curite... zasto da ne prodadat sto se moze dur vredi ???

Samo nekoi se glupi se prodavaat za dve pijachki nekoi ne tuka e razlikata ama se sto imalo vredi MORA DA SE PLATI na ovoj ili onoj nachin...i radi toa zenite se KURVI...95 %

Nekoi gi plakas so vreeme , nekoi so vnimanie, nekoi so pari ama mora da se plati i toa e celata poenta na mojata prica deka zenite se isti IMAAT CENA a ovoj tochakov ne kapira ama bas nisto :kesa:

Winston напиша:
Te spasi betty boop , idi sokrij se so ushi i mukla glas da ne ti chujam vishe :kesa:

A nie da nastavime so temata... site zenski da isti se

Niedna ne saka siromastija nesigurnost nikoj veke ne gine za ljubov osven ako ne e premlad da ne go razbere svetot ... devojka po 24-25 godini veke ima iskustvo i si bara adekvaten partner ...tuka veke lepota zaljubenost ne se glavnite igrachi.

Ima i mladi sponzorushi od 16- 20 godini sto im leta pamet ... al toa ne e elitata ... tie se elsni za manipulacija posto nemaat iskustvo... a za mene zborot sponzorusha ne e tolku losh zbor...MATERIJALISTKA i u pravo se curite... zasto da ne prodadat sto se moze dur vredi ???

Samo nekoi se glupi se prodavaat za dve pijachki nekoi ne tuka e razlikata ama se sto imalo vredi MORA DA SE PLATI na ovoj ili onoj nachin...i radi toa zenite se KURVI...95 %

Nekoi gi plakas so vreeme , nekoi so vnimanie, nekoi so pari ama mora da se plati i toa e celata poenta na mojata prica deka zenite se isti IMAAT CENA a ovoj tochakov ne kapira ama bas nisto :kesa:

Според тебе значи жената мора да се купи со пари. И процентот на истите е 95%. Мене не ми е јасно тогаш како фаќаат девојки оние кои немаат пари и како воопшто се женат истите? Оној процент од 5% што останува од женската популација не соодветствува на бројот на луѓето кои немаат пари, а сепак имаат девојки. :)

Fakaat koga ke im projde rok na traenje na sponzorushite pa ne gi sakaat , koga ke ostanat trudni pa nema kade ... inaku tesko

BTW da se pojasnam jas pod sponzorusha ako ne primetivte podrazbiram natprosecno ubava devojka barem 3 +, na skala od 1 do 5 , tie sto ne se ubavi i taka i taka ne spagaat vo mojata klasifikacija tie i da sakaat ne mozat da bidat sponzorushi .

Da ne se lazeme mazite sakaat lepota sex, zenite pari i stabilnost

Ако една жена има идеја да живее од спонзорства, тогаш се` ќе вложи во себе и ќе добие изглед што ни родената мајка нема да ја препознае. Ќе и израснат за неколку саати и коса до гз и нокти, трепки до чело, ќе си го одржува телото секојдневно пошто тоа е алатот. Аха да, може и убавина по нарачка, каква ја обожава донаторот таква ќе стане.
Ако има одредена тагрет група на луѓе кои сака да ги брка, тогаш освен во изгледот ќе вложи и малку интелектуален напор и ќе добие скромни познавања од областа за која се интересира "нејзиниот сакан".
Значи основно е дека треба да се сака да се живее тој живот. Ако веќе се одлучиш "за" се` понатака се финеси.

Ако една жена има идеја да живее од спонзорства, тогаш се` ќе вложи во себе и ќе добие изглед што ни родената мајка нема да ја препознае. Ќе и израснат за неколку саати и коса до гз и нокти, трепки до чело, ќе си го одржува телото секојдневно пошто тоа е алатот. Аха да, може и убавина по нарачка, каква ја обожава донаторот таква ќе стане.
Ако има одредена тагрет група на луѓе кои сака да ги брка, тогаш освен во изгледот ќе вложи и малку интелектуален напор и ќе добие скромни познавања од областа за која се интересира "нејзиниот сакан".
Значи основно е дека треба да се сака да се живее тој живот. Ако веќе се одлучиш "за" се` понатака се финеси.
toa se devojki koi ne mozat sami da se krizat za sebe,i baraat nekoj sto ke se grizi za niv,ne se sposobni sami da si obezbedat stabilnost i baraat nekoj drug da im ja obezbedi,ne veruvam deka site zenski se nesposobni
pa zatoa i ne veruvam deka site zenski se isti.zar ima nekoj sto misli deka site zenski se nesposobni sami da si obezbedat stabilnost,deka maskite se posposobni od zenskite.jas mislam ne.ima mnogu sposobni zeni.

Abe sea i ti si prava ... jas zboram za krajniot proizvod koj e na pazarot ... jas toa gledam retko gledam ubava devojka na tie godini da e so nekoj so tochak mislam da ne se lazeme ete toa e poentata....

A za ova apsolutno si u pravo MONTIRANJE e mozno i sekojdnevno

Како што стареат сите жени почнуваат да се наслонуваат се' повеќе на сигурноста,како единствена гаранција, затоа помладиве пак тешко сфаќат.

Како што стареат сите жени почнуваат да се наслонуваат се' повеќе на сигурноста,како единствена гаранција, затоа помладиве пак тешко сфаќат.
pa normalno e deka sekoj saka sigurnost,ama zar mislis deka site zeni se nesposobni sami da si ja obezbedat sigurnosta?i zar mislis deka site zeni baraat nekoj drug da im ja obezbedi sigurnosta?pa da ne se lazeme,ima mnogu sposobni zeni,pa i posposobni i od mnogu mazi.

pa normalno e deka sekoj saka sigurnost,ama zar mislis deka site zeni se nesposobni sami da si ja obezbedat sigurnosta?i zar mislis deka site zeni baraat nekoj drug da im ja obezbedi sigurnosta?pa da ne se lazeme,ima mnogu sposobni zeni,pa i posposobni i od mnogu mazi.
Има, ама во општеството во кое сега живееме се почесто има спонзоруши, и не само од сопстевните желби туку и мислењета од дома. Еве јас тргнувам од мое сопствено искуство дека на голем број од моите другарки нивни мајки им наметнуват да имат дечко поситуиран. Цитирам една мајка на другарка: ’’ еј па на сегашниов ти дечно само прозорците му вредат колку на куќата на претходнит ’’:nesvest: е после ова не следува мамо не збори така, туку задоволно смешкање под мустак.

Јас не реков дека нема способни жени.

Но и тие способните истото го бараат во мажот. Сигурно таа успешна жена нема да се завлечка со некој парталко.

Во потсвеста на жената е да бара некој силен(карактерно), стабилен маж, во кого ќе гледа сигурност.

Taka e AKASHA fala sto beshe realna :back:

Asalno devojche denes 3+ da najdesh koe ne te gleda niz prizma na pari e MISSION IMPOSIBLE... ali jas eve sum seuste optimist ...

Abe Skopje Makedonija e selo... iner cirkles ...golemoto dobro utro site se znaat ... koj sto ima ...kako ima...dali ima... i tie BOGATITE UBAVI devojki ne iskacaat na boza nego po tie mesta kaj se bogatite... toa e toa , nema sansi ako si kloshar da gi zapoznaesh ko prvo ako si kloshar toa prvo i osnovno.

Druga rabota e sto ima mal procent od niv 5 % koi se nesto umetnicki dushi, dobro vospitani fini , filozofki , samorabotlivi ama malce se toa e taznata prikazna vo RM ... a se drugo pumpanje muskuli bla bla ne vredi ama bash ich ni kaj tie .

PARA NA PARA !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom