Hardcore

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Hardcore are harder, faster than hardstyle. And hardcore music don't have a basslines :).
Пример за хардкор транс
П.с значи постои и се рачуна како хардкор не како hardstyle

Мала грешка друже,хардкорот има баслајн.а Мед Дог е хардкор како Hardcore/Gabber,Хардкор транс или таканаречен хардтранс е мн близок со хардстајлот,подгранка на хардстајлот,имаат исто бпм и ист kick,а хардтранс диџеи ти се Sol Ray и Dark by Design,

Не не не , можеби го користат како придавка. Ама насекаде низ градов читам HC тагови(графити) и тоа го пишуваат рапери ..
Инаку трансот е HS (Хардстајл) а бидејќи општо неможам да ја следам Рап/Хип Хоп културата незнам како е правилното име за овој вид на рап. Значи имам и чуено на интервју незнам на која телевизија како викаат

Значи се обраќа како под Hardcore да се подразбира поимот Рап!

П.С: Малце ме испровоцира со мозок у глава малце , ама нема везе нема смисла за вреѓање .
ахм...хардстајл не е хардкор транс..хардкор транс не постои постои само хардкор (у транс светот х))нај нај пример што ке ти објасни...Ангерфист..пиши на ју тјуб Ангерфист-террор оф мај спид кор..не е спид кор само така е насловот..утнав нешо? х):drk:кој сака да чуе нешо мое (хардстајл) нека пише..МВА с(х

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom