Најдобар женски вокал

Top 5::pufpuf:

1. Tarja Turunen
2. Lisa Johansson
3. Simone Simons
4. Angela Gossow
5. Liv Kristine...

Ејми Ли и онаа од Lacuna Coil!! респект.. више превише =))

Nemate poim, deca. Maggie Reilly bez konkurencija.
Имам читнато негде дека оваа нешто со мајк олдфилд има снимено и толку. Ајде (дедо) разбистри не пошто ние појма немаме која е бабава. Кажи зошто само пред 30 години ималу добри вокали а:tapp:

Ти си буквалист или јас сум крив што не ставив смајли? Во ред, мислењето за Меги ми е субјективно. Не знам, послушај ги Moonlight shadow, Mistake, Man in the rain, Tears in the rain, Everytime we touch... Има и денес добри вокали, не велам нема, на пример Наталија Авелон, Анастазија, но субјективно си е субјективно, нели? Еве - :smir:

Ти си буквалист или јас сум крив што не ставив смајли? Во ред, мислењето за Меги ми е субјективно. Не знам, послушај ги Moonlight shadow, Mistake, Man in the rain, Tears in the rain, Everytime we touch... Има и денес добри вокали, не велам нема, на пример Наталија Авелон, Анастазија, но субјективно си е субјективно, нели? Еве - :smir:
Јас баш тие неколку песни ги имам слушнато и затоа кажувам. Има пристоен глас но не ништо во споредба со некој од гореспомнатите, но ајде да не бидам јас лошко.:wink:

Тарја, Ејми Ли, Шерон ден Адел, пеачката од Епика... Нема позакон од нив!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom