(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во мотивираноста Апо.
Се надевам дека е тоа, лесно ќе го средат, знаел Фергусон и претходно да го поправи тоа, ме плаши тоа што само одсуството на еден човек е толку витално за една екипа :S

Продолжуваме понатака, Кристијано се враќа па ни останвуа да го видиме тој Манчестер, се надевам стариот, добар манчестер, нека им е со среќа на Ливерпул, заслужија иако со добра доза на среќа.

Не победи Ливерпул, ние им ја поклонивме победата со два смешни голови!

Со оваа победа на Ливерпул се докажува дека Манчестер без Роналдо не можат.:kesa: Зависат од него и само од него. Роналдо за вас е Чак Норис.... Семокниот Брус.... :toe:
Признајте барем дека без него не можете да дишете кога игра Манчестер:wink:

Si pobedi toj sto si ja sakase vise pobedata i:toe:

Погрешно го толкуваш значењето на провокациите , едно е да се ситиш на пораз и да ти го исмејаваат клубот , друго е да даваш објективни мислења поврзани со мечот , или и тоа е забрането на форумов .

п.с. Кога се враќа К.Роналдо ?

Добро кажевте шо сакавте ај сеа мрш од наш фан клуб!

Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...

Само ми треба уверување дека таа топка излезе.
Неколку грешки на судијата, ама не коментирам тоа ќе биде се вадиме.
Значи, оваа утакмица тотална утка, еден од ретките порази за кои не се нервирам толку многу и за кои не ударам глава од ѕид.
Не знам зашто одигравме 5 минути и се откажавме. Изгледа снемува мотивација против Ливерпул.
Они се трудеа, мотивацијата на високо ниво, си имаа свои шанси, си дадоа еден гол, еден ние ги частевме.
Второ полувреме едно од најлошите за нас, не знам стварно што да кажам.
И не викајте дека ќе се подобриме, зашто знаеме и самите дека ќе биде така.
Браво и за Видиќ, на крај мораше црвен да исцепи за да паузира сега 3 утакмици. Од лошо-полошо.
А Гигс не можам веќе да го гледам, морам да го убијам, морам.
До толку неискусно реагираше при акцијата за гол на Бабел.
Абе беда.

Значи овие досадни ко муви на гомна.
Овој думан на игнор листа ми е, ама пак неможам да се отарасам од него, стално пишува.

Оваа порака е скриена затоа штоduman е на твојата листа за игнорирање.
Оваа порака е скриена затоа штоduman е на твојата листа за игнорирање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom