GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.819
- Поени од реакции
- 11.811
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Он е малерот бе.. Мислам дека он коментираше со Њукасл кога изигравме 1-1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека е тоа, лесно ќе го средат, знаел Фергусон и претходно да го поправи тоа, ме плаши тоа што само одсуството на еден човек е толку витално за една екипа :SВо мотивираноста Апо.
A najvise DIMCE.Катастрофа.И игра и играчи а и коментатор.
Со оваа победа на Ливерпул се докажува дека Манчестер без Роналдо не можат.:kesa: Зависат од него и само од него. Роналдо за вас е Чак Норис.... Семокниот Брус....
Признајте барем дека без него не можете да дишете кога игра Манчестер:wink:
Si pobedi toj sto si ja sakase vise pobedata i![]()
Погрешно го толкуваш значењето на провокациите , едно е да се ситиш на пораз и да ти го исмејаваат клубот , друго е да даваш објективни мислења поврзани со мечот , или и тоа е забрането на форумов .
п.с. Кога се враќа К.Роналдо ?
Mnogu vi fala za poklonot , aj ako vi se naogja nesto da mu podarite i na CelziНе победи Ливерпул, ние им ја поклонивме победата со два смешни голови!
A najvise DIMCE.
A vi rekov deka od bugar air nema....
Абе ти кажа веќе нема да пишуваш во фан клубови, што сега ја прљаш темава?A najvise DIMCE.
A vi rekov deka od bugar air nema....
Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...
Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...