(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cekaah ja Man C-Man J 1 3:1 i fanah ja razbiras za 1500 den.
KOJ CEKA KE DOCEKA.

zdravje boze nesho mozebi ke napraaat slednata godina

Интересно

Манчестер Јунајтед---Челзи 1-0
Манчестер Јунајтед---Ливерпул 1-0

CopyOfDeath напиша:
Интересно

Манчестер Јунајтед---Челзи 1-0
Манчестер Јунајтед---Ливерпул 1-0

kaj da e kje treba da dodades
Манчестер Јунајтед - Arsenal 4 - 0
:)

KoNtEjNeR напиша:
kaj da e kje treba da dodades
Манчестер Јунајтед - Arsenal 4 - 0
:)
не ми штима резултатот инаку Лига куп финале

Манчестер Јунајтед----Виган

арсенал беше убаво изненаден во полуфиналето од виган

CopyOfDeath напиша:
не ми штима резултатот инаку Лига куп финале

Манчестер Јунајтед----Виган

арсенал беше убаво изненаден во полуфиналето од виган

go tepaa don kaster vo 120 minuta, zatoa od vigan go izedova vo 120 minuta :)

nego sto ti rekov za blackburn :) mnogu bosh tim se. ti rekov deka nema da tepa manchester. statistika...

CEL ZIVOT SUM ZA MAN UTD AMA VO POSLEDNO VREME MNOGU POCNUVAAT DA ME NERVIRAAT!EDNAS CELSEA KE KIKSNE I ONI BAS TOGAS KE IZGUBAT!AMA TOA E TOA!+FERDINAND DOBI CRVEN!SEPAK MAN UTD FOREVER

Lele kolku loso izigra Mancester so Blackburn. Mislam deka Mancester mnogu strada od toa sto Ferguson e legenda, nikoj ne smee nisto da mu kaze, a toj kutriot si pravi sto saka. Cela sezona experimentira i pravi gluposti so Alan Smith, So Rio Ferdinand, so John O'shea. Gi kupi Evra i Vidic i dvajcata ne se pokazuvaat ko sto se ocekuvase. Kapak na se crveniot karton na Rio i sega nema da smee da igra protiv Wigan vo Carling Cup Finaleto

Немања Видиќ се загуби на натпреварот. Не можев ни да избројам колку глупави потези направи. Нека го праќаат на позајмица некаде во друг клуб бидејќи очигледно е дека неможе да одговори на обврските во Јунајтед...тоа го предвидоа и повеќето аналитичари во Англија и сите беа скоро сигурни дека ќе оди како позајмен во некој клуб (Портсмут и Чарлтон се заинтересираа) ама Ферги како од инат реши да го задржи.

Pa toa e toa. Fergi misli deka e bog i deka za se ima resenie. Ne sfaka deka e star i deka mu dojde vreme da si go prci igrajki golf.

Невил со топка погодил жена во глава

Откако непристојно гестикулиАраше кон навивачите на Ливерпул, за време на последното дерби на Олд Трафорд, капитенот на Манчестер Јунајтед, Гери Невил, повторно влезе во неволја заради своето однесување. На натпреварот со Вулверхемптон во рамките на ФА Купот, кој се одигра во саботата, дефанзивецот на "ѓаволите" во моменти на нервоза ја шутнал топката во публиката и погодил една 46-годишна госпоѓа која веднаш потоа го напуштила стадионот за да & се укаже лекарска помош.

"Се завртев да му кажам нешто на синот и следното на што се сеќавам е дека топката силно ме удри на средината на лицето. Тој дури не се ни обиде да види што се случува со мене, дали сум в ред. Само се заврте и замина", изјави Џули Пери, која настрада од нервозниот Невил.

Пери напишала жалба до клубот, а претставникот на Манчестер Јунајтед изјави дека луѓето од клубот разговарале со неа и дека наскоро ќе & испратат официјално јавно извинување.

Дефинитивно најголемиот проблем Што Тимот неможе да застане на нозе е Фергусон ..Инаку Видич Имаше 3-4 глупи излети друго му беше се ок сеуште не е уигран Евра и така и така Две катастрофални грешки Фердинант у среден ред Нистелрој На клупа ма дај човече до кога ке ја ттупиш работава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom