(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fir_Maked напиша:
Ti rece za vo premier najdobri ama da te prasam kade se vo Liga na sampioni?

im se desilo da ispadnat... za se ima prvpat... ali imaat zemeno dve tituli vo liga na sampioni taka ?
manchester ima zemeno se!
za razlika od celzi... koj lani ja zema vtorata titula vo svojata istorija!

Fir_Maked напиша:
Ti rece za vo premier najdobri ama da te prasam kade se vo Liga na sampioni?
абе ваа година паднааме немааме доволно срека инаку не збори за лига на шампиони сети се на 99 кој освои лига на шампиони и тојoтa куп тоа е блиско на европско ниво и на сведско...
тук остај минато дај да падне милан:raz:

KoNtEjNeR напиша:
im se desilo da ispadnat... za se ima prvpat... ali imaat zemeno dve tituli vo liga na sampioni taka ?
manchester ima zemeno se!
za razlika od celzi... koj lani ja zema vtorata titula vo svojata istorija!
Ne deka rece najkvaliteten tim ako bea tolku kvalitetni ovaa godina ke odea ponatamu u liga. Gledaj realno ovaja godina u kriza bea.

CopyOfDeath напиша:
абе ваа година паднааме немааме доволно срека инаку не збори за лига на шампиони сети се на 99 кој освои лига на шампиони и тојато куп тоа е блиско на европско ниво и на сведско...
A be peder ne udiraj kaj sto boli:pos: Nego imas pravo Milan da padne:music3:

и мене ме боли 99 поразот во супер купот од парма изгубииме 1-0 инаку дане речам нешо лошо ама им тргна на Манчестер Со Вториот состав се настапуаше на последниот натпревар конечно му тргна на САХА

CopyOfDeath напиша:
и мене ме боли 99 поразот во супер купот од парма изгубииме 1-0 инаку дане речам нешо лошо ама им тргна на Манчестер Со Вториот состав се настапуаше на последниот натпревар конечно му тргна на САХА
Ajde airlija neka e so sreka neka e.
Pu pu pu pu pu pu pu da ne ti gi urocam:)

CopyOfDeath напиша:
абе ваа година паднааме немааме доволно срека инаку не збори за лига на шампиони сети се на 99 кој освои лига на шампиони и тојато куп тоа е блиско на европско ниво и на сведско...
Другарче, те молам не ме потсеќај на 99, за малце ке го искршев телевизорот!!!
Иначе оваа сезона дај барем Carling купов да го земеме.

Warrior напиша:
Другарче, те молам не ме потсеќај на 99, за малце ке го искршев телевизорот!!!
Иначе оваа сезона дај барем Carling купов да го земеме.
зашо ке го искршиш инаку ја се надевам на Фа купот и на Лига купот за Премиер лигата уште не се откажувам се е можно

CopyOfDeath напиша:
зашо ке го искршиш инаку ја се надевам на Фа купот и на Лига купот за Премиер лигата уште не се откажувам се е можно
Nisto cudo za u premier posto sega se rastereteni, na eden front e polesno.

да затоа се надевам но проблемот е да се искористи киксот на челзи ако воопшто се направи и да не се дозволат киксови до крајот на сезоната

mora da se zeme nesto ;)

ja mislam deka na fergi ke mu dojde pamet da igra malce podobro.... da proba da ja zeme premier... ako saka da si go prodolzi dogovorot so manchester :))
a moze i treba da dojde nekoj nov... mlad so zelba da osvoi titula
sto mislite ?

сеуште е шпекулација дека во 2010 ке дојде Рој Кин на местото на фергусон треба да почекаме до тогаш па ке видиме:cuc:

браво за играчите на манчестер иако не сум многу убеден дека ова е составот на наделата , но и честитки манчестер водат и во Team of the Season дури 5 играчи имаат и тамо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom