(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро полувреме ми се свига играта на нашите добро играа али ми се чини дека лузерпул го контролираа темпото :S на тоа треба да му стави крај и да ја контролираме играта во средина тоа е спроед мене најважно

Одличен почеток имавме.Потоа грешката на ван дер Сар.Од тогаш па до крај на полувреме многу слаба игра.Очекувам подоборо второ полувреме.

мора ли да се вадат вака на наши грешки овие шупаци??
на местото на керик по мое мислење треба да се стави харгривс а на местото на сколс нани.
ќе видиме што ќе смисли САФ.

Момци мислам дека ќе биде работата..
Второ највероватно харгрејвс или О`Ши ќе го појачаат средниот дефанзивен ред, бидејќи да бидеме реални партали не напраија на средината....сколс делува помалце изгубено -сега САФ ќе му посочи внимание на некои работи ,ќе го остави второто ако се поправи а ако не и него го вади...
За позицијата на Руни незнам што да кажам....мислам дека не доаѓа во целосен израз неговата агресивност и креативност...Димитар е добар..

Како било да не му се мешаме во работата на САФ сам си знае...одиме на победа ,од сесрце посакувам Димо да дебитира со погодок..ама ако не оди...нека влезе НАни и нека ја реши утакмицава...

АЈДЕ ПОБЕДУВАМЕ СИГУРНО::::ПОДОБРИ СМЕ ЗА КЛАСА ОД ЃУПЦИВЕ ЌЕ БИДЕ !!!

Играме со тројца во средина, многу реално е тоа што Ливерпул ја контролира играта.

Харгривс пак се повреди изгледа, уште пред да влезе отиде у соблекувалната. И Бербо со мала повреда, ама се среди. И Керик се повреди.
А па овој коментаторот само: ИСКУСНИОТ ВАН ДЕР САР, ИСКУСНИОТ МАСКЕРАНО, ИСКУСНИОТ ТЕВЕЗ. Сите се искусни бе.
И со ваква игра тешко дека ќе дојдеме до шанса, ајде мора да се подобри.

Еве го Харгривс бе, на местото на Сколс.

Леле судијава му ебам тоа како оној со македонија што ни беше суди. Нека свирне со тоа ебано свирче 50 фаули ни направија и ни ја земаа топката овој си ќути му ебам тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom