(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ха ха, одлична изјава

еве го составот на нашите, според УЕФА официјалниот сајт :::

V.d. Sar
Brown; Ferdinand; Vidic; Evra
Fletcher; Carrick; Anderson
Ronaldo; Rooney; Nani

измени ::

Kuszczak; Hargreaves; Saha; Park; Scholes; O'Shea; Tevez

----Чуден состав хммм

Леле закон е составов, ќе пука играта! Е сега некако се повеќе сум убеден дека ќе ја решетаме мрежата на Лион:)

Ајде момци на победа. Иначе на МТВ2 ја има

Да ги спукаме уште од почеток и после помирно да гледам, инаку ќе ми чува срцето пак со 200 на час :)

Оди бе почетници. Од кога навивате за Ман.Утд. Ко децана сте станале.
За кој си?
За Манчестер!
А од кога - од 98 год.
А зошто? победиле на педерски начин во лига на шампиони и ај за првите ќе бидеме. Оди бе двајца играчи не знаеш од генерација 95 год. Баерн МИНХЕН ЗАКОН.

За кој си?
За Манчестер!
А од кога - од 98 год.
А зошто? победиле на педерски начин во лига на шампиони и ај за првите ќе бидеме. Оди бе двајца играчи не знаеш од генерација 95 год. Баерн МИНХЕН ЗАКОН.
:tapp:
Манчестер беа шампиони 1999 година!

За кој си?
За Манчестер!
А од кога - од 98 год.
Дечково има погрешна карта симнете го и покажете му каде е неговиот форум. Се гледа дека е странец одма се изгубил го згрешил форумот:tapp:

За кој си?
За Манчестер!
А од кога - од 98 год.

Чоек викаш почетници, а немаш ни недела дена на форумов. Не напаѓај без врска зошто како и да е тепавме ве преебавме, а тоа то цело време напаѓавме и ве фативме успани е друго. Ваша грешка. Плус читај у правила зошто вакви тпостови у туѓа тема се бришат. Така да не не лупај глупости и пишувај си таму кај тшто треба.

Леле ама мириса на гол - смрди и тоа на многу.... Кики е феноменален.

Абе не се замарајте со него, репутацијата доволно му зборува... Глејте си на раат фудбалчето...

РОНАЛДООООООООООООООООООООООО
1-0

За кој си?
За Манчестер!
А од кога - од 98 год.
А ти многу знаеш :pos2::pos2:
За твое инфо Манчестер му го даде на баерн во 99та умен еден.
Ај се покажа колку знаеш и ти сега ќути.

i kako so gledam vodime vo 1 poluvreme so golot na ronaldo:),ja po podolgo vreme pisam na fan klubov poradi tehnicki pricini.ajde sega uste 2-3 golcinja na ronaldo i...... ajmooooooo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom