(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
marketar напиша:
сепак не се и оваа година без трофеј бидејќи го освоија карлингтон купот.
чоек за еден голем клуб тоа и не е некое остварување

манчестер ќе им го пушат на челзи

ti be manijak za koj si ? sto celo vreme dobacuvas a ?

абе dwa како што читам овде се зборуе за манчестер и ја чоек си го кажуем моето мислење за манчестер и притоа ги почитувам неговите навивачи и не го навредувам клубот како некои други ( на пр. bondek )
и пер не можеш да очекуваш се позитивни коментари за овој, а и за било кој друг клуб.

e samo prasav de :) i tacno toa deka nemoze da se ocekuvaat samo pozitivni komentari a bondek ostaj go,samo pomilo ke mi bide da gi tepame celzi vo london odkolku titula :) ma da i nema veke sansi za titula :(

чоек и ја се нервирам шо челзи ќе ја земат титулата али тоа е што е, најверојатно вака ќе се нервираме се дур некој не го :buum: Абрамович.

Ali ne e toa toa Celzi go unistuva fudbalot,poradi niv se gubi smekot na fudbalskata igra,kazete deno dete na Celzi so igra u timot? nema

Во Лондон ќе им се фатите на Челзи за онаквото а кога ќе дојде Балак нема да им има рамен на Челзи бе.

Кај се Манчестер во лига на шампиони.Гледам многу сте биле јаки

nekoj naviva za timot od london sto nema niedna titula vo liga na sampioni
a samo dve vo anglisko
hahahha

of lele i toa minatata ja zemaa posle 50 godini aloooooooooooooo a gledam vo finale ste vo liga na sampioni i baalk i koj saka neka dojde be vo london manchester ke tepa :P

Е дефинитивно Шампионот се врака следната сезона Челзи ке моше да сонува веке за титула ова им пеше последната

Наредниве 50 години ЧЕЛЗИ ќе газат се пред себе а барем ЧЕЛЗИ стигнаа подалеку од манчестер и со Сандерленд ли се игра нула нула тоа треба да е некој селњчки тим сто неможе да го тепа Сандерленд затоа ќутете и гледајте како Челзи зема усте една титула

Е никогаш не се знае, челзи се доста стабилни, манчестер до пред пола година секој втор натпревар киксвеа...да се надеваме дека ке продолжат да играат во оваа темпо како што се сега

BONDEK напиша:
Наредниве 50 години ЧЕЛЗИ ќе газат се пред себе а барем ЧЕЛЗИ стигнаа подалеку од манчестер и со Сандерленд ли се игра нула нула тоа треба да е некој селњчки тим сто неможе да го тепа Сандерленд затоа ќутете и гледајте како Челзи зема усте една титула

ne ne greska si majstore vo narednite 50 godini celzi ke zemat uste 1 titula a liga na sampioni uste ke vi ostane son :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom