Rage Against The Machine vs. Audioslave

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување

Rage Against The Machine vs. Audioslave

• Rage Against The Machine

Гласови: 10 90,9%
  • Audioslave

Гласови: 1 9,1%

• Вкупно гласачи
    11
  • Гласањето е завршено на .
RAGE SE 100 PUTI PODOBRI. MOZE IMA RAPUVANJE STO NE MI SE SVIGA BAS NAJVISE, AMA SEPAK IMAAT POSEBEN STIL

Гижо не зајбавај, се знае кои се легендите, RATM:music3:

se e ok. taka e deka legendite se RATM....ali LEGENDA....ke ostane zasekogas vo nasite srce i ke ja pametime ovaa "LEGENDA".....dodeka Audioslave se realnost. i ako Chris ne e ni malku kako Zack sepak mislam deka si ima svoja vrednost.

moes kris prema zak a ne audioslave prema ratm.Kako i da e RATM->RULZ!!!:music3: :music3: :music3: Down Rodeo isto taka(pesna na ratm za onie neupatenite)

гласам за RATM a Audioslave ne mi se svigaat
moz-screenshot-9.jpg
moz-screenshot-10.jpg
moz-screenshot-11.jpg
moz-screenshot-12.jpg
moz-screenshot-13.jpg
moz-screenshot-4.jpg
moz-screenshot-5.jpg
moz-screenshot-6.jpg
moz-screenshot-7.jpg
moz-screenshot-8.jpg
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg

Jes da se istite clenovi od Rage u Audioslave(osven vokalot), ali bidejki sum rastel so Rage, glasam za Rage, de la Rocha e stvarno car!!! ali i i Chris e mentalen!! zapamtete so napravil toj coek....SOUNDGARDEN!!!

raaaaaaaaaaaaaaaaaaage se bolje za mene,so niv rastam,use sum mal:Dheheheh,i bojle mi se od audiorob

Rage se za klasa bolje ........osobeno jaka im e onaa pesnana .Killing in the name of

U princip mnogu se nerviram koga ima vakvi temi, u stilot na eden bend vs. drug bend, ama aj donekade ovaa anketa e opravdana, bas od taa pricina sto se delumno isti bendovi. Sepak, ne glasam za nikoj, i dvata benda si imaat nesto posebno i originalno vo sebe.

Дефинитивно Rage они ја имаа таа ударна моќ и сила што им недостига на Audioslave. Како што старееш губиш на енергија (освен ретки некои како AC/DC). The evil empire ми остана како нешто ударно од младоста

У Аудиослејф пичката добар глас има пискаф онака добро пее алал да му е, а Зек онака раперче нафурано ок ми е....шознам...океј ми се и двата бенда...по бесни ми се РАТМ и ме дигаат од столче онака...имаат рифчиња шо ме палат онака да урлам...јас, лесно запалива материја...:)

KohlBass напиша:
U princip mnogu se nerviram koga ima vakvi temi, u stilot na eden bend vs. drug bend, ama aj donekade ovaa anketa e opravdana, bas od taa pricina sto se delumno isti bendovi. Sepak, ne glasam za nikoj, i dvata benda si imaat nesto posebno i originalno vo sebe.

I jas se slozuvam so tebe! Osobeno otsekogas me nervirale muabetite metallica ili megadeth!

Поблизу ми се аудиослеве пред се бидејќи повеќе ми се уметнички настроени, за разлика од ратм пред се поради зак и неговите политички текстови но да не се лажеме ратм се легенди и тотално респект спрема нив но појше некако ми иде на аудиославе музиката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom