Sungerot Bob
Живеј го животот
За многу години нека е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ете кој ми ја сфати задушницата. браво за постот, мене искрено ме мрзеше да пишувам подетално.Независна Македонија? хах... убаво си кажа дечкото неколку постови претходно. 22 години задушница, 22 години очај и омаловажување, 22 години криминал, 22 години мизерија.
На вакво тотално слепило розевите очила треба да ги замените со црни.
И не, немаме што да славиме. Нема што да се слави кога:
1. Секој втор жител избега од земјава.
2. Секој втор жител од тие што останаа крои план како да избега.
3. Мајка и Татко сакаат уште едно дете ама неможат да ти подарат братче зошто владее сиромаштија.
4. Немаш право да го изјасниш своето мислење.
5. Немаш право да ги уживаш своите човекови права.
6. Мајкати плаче зошто неможе да ти плати ни екскурзија.
7. Таткоти е избркан од работа зошто не бил партиски активен.
8. За да се вработиш не ти треба знаење и диплома. Ти требаат само врски.
И вие ќе ми зборите за независност. Па уште за многу години нека било... Кои многу години бе ? Зарем навистина мислите дека оваа држава ќе опстои со ова темпо многу години ? Вчера и латас ја плесна вистината.. за десет години македонците ќе бидат малцинство. Нема веќе име, нема веќе права... малцинство сфаќаш. Освен ако не се деси Балканска војна и не збришат соседите (што најискрено се надевам, зошто не заслужуваме да постоиме).
Чисто за информација. Оваа година преку Work and Travel програмата 30-40% студенти останале во USA илегално!!! Добар дел од нив станале и gay, и си фатиле дечковци/девојки за да бараат азил врз основа на хомосексуална ориентација (да, ова е успешен пристап). Останатите се женат/мажат, молат за гаранција од работодавци и сл.. Свесни сте ли колку е алармантен фактот?