Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Тикал да не е циган? : D Знам едну траку од њега од поодамна
Ги имам трите албуми на Tikal. Малце се покомерцијални но уникатен Full-On прават, ги поштувам. Првиот албум кога излезе многу го пуштаа на Канал 103 и некако ми влезе под кожа. Најдобра трака ми е Sunshine Middle East (ме ежи трајбал семплот, го обожавам!), исто многу јаки се и Resonant Earth, Gipsy, Equinox, Breath rmx (Bamboo Forest), Sweet Child како и други.И Тикал да не е циган? : D Знам едну траку од њега од поодамна
Tikal - Gipsy
Малце е побрза ама добра е
Тегла знам ти обожааш гоа транз. Мислу дека ке ти се сфиѓаф овија траке.
Slinky Wizard - Funkus Munkus
Total Eclipse - Can't do that
Zorba ft. Chicago - The Rush
Blue Planet Corporation - Overbloody Flood
Atmos - The Only Proces
Напраи си кафицу и преслушај си ги, а не сумњам и дека некоју од овија не гу знаеш
Поздраф Нездраф!
трансопедијаТотал Еклипс е олд скул француски гоа бенд кој покасно почна да праи и фул он морнинг псај транс
Они су на сцену веќ 23-4 године и су биле дел од сфи најголеми фестивали и транс журке у сфет.
Имаф 5 албума и су дел од безброј компилацие од најјаки олд скул диско куќе.Слушам ги још од мал а од пред некоју недељу га извади и последан њин албум искочен пред 5-6 године издаден за Мандала Рекордз. Они су поим за стар транс, тешки лудаци кои праиф мноо јак лајф перформанс
Заѓан албум ги се вика Тales of the shaman, а најјака трака е прва, која се вика исто како албум
Слушајте пажљиво и уживајте
@pixa oвој тебе ке ти се сфиѓа брат : D
Брао бе Тегла, сфиѓа ми се што уоште некој на наши простори е слушнаја за овј олд скул британски бенд. Пионири на UK сцену, псај електроника и риал транз : D И мене су ми ептен орајт,еве ги дечкиOOOD - Apollo, Son of Rifa
OOOD - Starseeker (Crystal Skies '08 mix)
Добар е цел албум ама овие две траки се врв. Препорачиво е да се слушнат на добро озвучување за вистинско задоволство. Басот на првата кине.![]()
Ги имам многу слушано Digicult, посебно првите два албума.Брао бе Тегла, сфиѓа ми се што уоште некој на наши простори е слушнаја за овј олд скул британски бенд. Пионири на UK сцену, псај електроника и риал транз : D И мене су ми ептен орајт,еве ги дечки
Eве нешто од мене за тебе Teгла, Диџикулт, најјак белгиски бенд, и старо и о ново од њима рока
Digicult - Audiotrack 2 (прва верзија на star travel)
Dicigult - Spiritual
Digicult - Незнам како се вика трака : D
Digicult - Lightshaper
Преслушај ги брат, поздраф : D
На rutracker.org креирај акаунт и спуштај колку ти душа сака, најдобра страница за симнување на музика.Дајте ми торент од дискографијата на Тотал Еклипс ако има некој, на Кикес торентс ја нема, а и на Јутјуб има само еден цел албум.