Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
хаха јас цртав по ѕидови кај мене во совба со пастели и креди бидејќи не ми се даваа пари за спрејови за да ставам некој надвор. кога ќе израчунав за еден графит по 1000 ме кошташе за спрејови така да се истурив на ѕидовите од мојата соба.

Да ми кажит некој во Охрид од кај да купам такви спрејој за цртање?

Сега чекам уште малце да залади и фаќам спрејовите. :zlo:

:pos: не летај толку, еден другар ќе го фатеа а истураше ко под водопад да седиш. Ако е ладно, не значи дека нема да има пандури xD

Абе цртам по тетратка... а вака некако слабо стојам со пари за спрееви... ама пак... цртам и ке цртам х)

И ја црткам...по скопјево...зашле овие со монтаната..290..за цајкани се нема некој проблем...се бега:):salut:

Абе незнам за казна, али овде во Кисела Вода џандари почнуваат кај 11 саат вечер така да до 11 слободен си, а и нема многу :)

Обожавам графити, ама не да ги цртам, туку да ги гледам:) за мене се совршена уметност... сеа секако да ги тргнеме на страна тие безвезните со политички натписи :)

Абе незнам за казна, али овде во Кисела Вода џандари почнуваат кај 11 саат вечер така да до 11 слободен си, а и нема многу :)
знам бе, и ја сум од кисела вода. поминуваат и после 11 со коли, не се шетаат. еднаш у 2 начекав една и до 4 саат помина и една марица и уште еден крајслер. ги има бајаги (ако седиш на едно место)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom