Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
е да бе ТОП така мислиш ти али мене вчера ми паѓаше интернетот телевизијата се кочеше па морав да им се јавувам да го опраат
И на тие шо плаќаат им паѓа, тебе барем без пари : )

И на тие шо плаќаат им паѓа, тебе барем без пари : )

каде виде дека ми е беспари интернет телевизија и телефон? Ехх да беше беспари така ...

каде виде дека ми е беспари интернет телевизија и телефон? Ехх да беше беспари така ...

За толку јадење лајна по форуми ако не ти даваат еден пакет месечно oд иљадарче, ...:icon_lol:

На Cabletel сум, но не го користам нивниот интернет. Од понудата воопшто не сум задоволен. Нема никаков превод (доволно разбирам англиски, но тешко следам брзи дијалози, па ми одговара да има и текстуална поддршка, па нека е и на англиски), има редовни проблеми со преносот, а и каналите кога се ќе се земе во предвид не се којзнае што. Се мислам за Boom tv, па да видиме што ќе излезе...

Користев кабловска телевизија пред неколку месеца, но не бев задоволен затоа што програмите беа многу лоши на лцд телeвизор, па преминав на MaxTV...

дали некој знае во Тетово дали има Спорт клуб на некој од кабловските

како можам две кабловски на еден телевизор да гледам?

како можам две кабловски на еден телевизор да гледам?
Кабелска мислиш на она кабелот што се приклучува во приклучокот кај антената ? Или мислиш на кабелски ресивер -дигитално?

Ако е првото кабелот што се приклучува кај приклучокот кај антена тогаш не можеш две да приклучиш пошо немаат телевизориве две приклучоци за антена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom