Бокс

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ако оди преку 6 рунди Џошуа добива.

Значи некаде одолу 23 часот треба да биде главната,оти гледам повеќе борби има.

Цело време бега од борба Џошуа ти е ам биксерот такив

Џошуа ти е превара на векот, ептен тапа бокс практикува ... ем е посупериорен, повисок и со подолги раце, а боксува како жена.

Ајде ако си маж сега оди на битка со Вајлдер!

Со борбава, Joshua само докажа дека нема никакви шанси против Wilder и Fury.

Па Фјури и Флојд на ваков начин ги освојуваа титулите, не знам зошто се буни цел интернет сега за Џошуа. Тактички одлично изведено, презаслужена победа. Боксот е во голем дел тактичка игра, на кој не му се допаѓа може да си гледа ММА за повеќе акција.

Црни Кличко. Тактиката која го уништи боксот, имам подолги раце и ќе ти бегам at its finest. Али од подолгите раце на Вајлдер и Фјури ќе нема каде да бега :), како што нема да може да бега од дуел со нив двајца до крај на живот, таму ќе треба да покаже од што е направен.
Руиз е добар боксер, има јака брада, не е ни чудо што никогаш во живот не бил нокаутиран, али мора да поработи на физичката подготвеност, право чудо е како успеа со онолку сало да го нокаутира во првата и да издржи 12 рунди во втората борба со Џошуа. И при таква дебелина и тактичка борба на противникот вчера на неколку пати успеа да зададе неколку добри удари, во улична тепачка би го добил Џошуа 9 од 10 пати, али за да има шанса во ринг мора за почеток да ослабе едно 30 кила.

Џошуа докажа дека може да се движи, да биде агилен и да боксува.

Нареден меч мислам дека ќе му биде Пулев а Усик против Чизора. Не сум убеден за Усик, првиот меч во тешка се мачеше со пензиониран просечен боксер.

Џошуа докажа дека може да се движи, да биде агилен и да боксува.

Нареден меч мислам дека ќе му биде Пулев а Усик против Чизора. Не сум убеден за Усик, првиот меч во тешка се мачеше со пензиониран просечен боксер.
Сега гледам, мандатори му се Пулев и Усик, па ќе треба да бира. И јас мислам со Пулев ќе боксува

Hardest hitting heavyweight champions

1. Deontay Wilder 43F 41KOs 97.0%
2. Rocky Marciano 49F 43KOs 87.7 %
3. Anthony Joshua 24F 21KOs 87.5%
4. Vitali Klitschko 47F 41KOs 87.2%
5. Frank Bruno 45F 38KOs 84.4%
6. George Foreman 81F 68KOs 84.0%
7. David Haye 32F 26KOs 81.3%
8. Charles Martin 30F 24KOs 80.0%
9. Mike Tyson 56F 44KOs 78.6 %
10. Shannon Briggs 68F 53KOs 77.9%

Последно уредено:
Во два наврати претходно споменав дека Вајлдер многу ме потсеќа на Clubber Lang од Роки 3 :LOL:
Е па сега наводно Силвестер Сталоне му ја нуди таа улога за во Крид 3 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom