Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Мене од скоро почна многу често да ми крашнува Хромот. Си работам и од ништо никаде, оп Chrome has stopped working :eek: Го апдејтирав и пак исто..

Проблемот е што секаде каде што постои Хром иконата е таква. :confused:

Значи вака... Хромов не ми се апдејтува никако. Ми пиши само „релаунч“ да кликнам за да се доапдејтова, му прам „релаунч“ ама исто пак, пак си пиши. Ако незнајте некое чаре, сакам да го реинсталирам. Нејќам да го бришам туку дали ќе можи да го симнам и без да го деинсталирам да го инсталирам пак ама КЛУЧНОТО: дали ќе ми се избриши хистори ова она? :/

Значи вака... Хромов не ми се апдејтува никако. Ми пиши само „релаунч“ да кликнам за да се доапдејтова, му прам „релаунч“ ама исто пак, пак си пиши. Ако незнајте некое чаре, сакам да го реинсталирам. Нејќам да го бришам туку дали ќе можи да го симнам и без да го деинсталирам да го инсталирам пак ама КЛУЧНОТО: дали ќе ми се избриши хистори ова она? :/

Која верзија ти е последната?

Мене од скоро почна многу често да ми крашнува Хромот. Си работам и од ништо никаде, оп Chrome has stopped working :eek: Го апдејтирав и пак исто..

Изгаси хардверско забрзување.

arqyhCS.jpg

Која верзија ти е последната?
31и натака има други бројки ама сега пошто сум уклучен од мобилен незнам кои се. Ама споредив со "стејбл рилејсот" на википедија и приметив дека мојата верзија е постара во однос на последните две бројки. :)

Шо к*р му е на Х бе, кликам за да прекине да ми се вчитува страната тоа пак исто како само за украс да седи. Аман.. :facepalm:

Добро како може на Windows 7 да најдам history повеќе од барем 2-3 дена? На XP барем имаше она опција older па колку толку ке те врати неколку дена...
Неможе со апликацијата од мејл, пробав и со тоа, едноставно како се пред 23ти јануари да е избришано, а не сум го чепнал..
Ако некој знае и ако го види ова, нека пише одма, пошо прилично важно ми е. Фала. :)

Добро како може на Windows 7 да најдам history повеќе од барем 2-3 дена? На XP барем имаше она опција older па колку толку ке те врати неколку дена...
Неможе со апликацијата од мејл, пробав и со тоа, едноставно како се пред 23ти јануари да е избришано, а не сум го чепнал..
Ако некој знае и ако го види ова, нека пише одма, пошо прилично важно ми е. Фала. :)

На крајот на хистори, долу десно имаш опција Older>

Вчера ми понуди најнова верзија(Version 32.0.1700.76 m), па веројатно ќе се среди проблемот, и мене на секое палење ми покажуваше error settings crashed и се живо ми пореметува.

Еве сега го вклучив пак сетингс ерор. Некој гаден проблем има хром.

Од вчера и кај мене сецка хромот кога отворам нов таб.Досега никогаш вака неправел

Симнете ја Version 33.0.1750.46, можеби ќе немате проблеми. Барем за сега немам проблеми со settings has crashed.

Да, иако хром покажува дека е Up to date и не даваше апдејт на понова, ја барав преку filehippo мислам, и ја симнав последната бета верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom