Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи вака... Хромов не ми се апдејтува никако. Ми пиши само „релаунч“ да кликнам за да се доапдејтова, му прам „релаунч“ ама исто пак, пак си пиши. Ако незнајте некое чаре, сакам да го реинсталирам. Нејќам да го бришам туку дали ќе можи да го симнам и без да го деинсталирам да го инсталирам пак ама КЛУЧНОТО: дали ќе ми се избриши хистори ова она? :/
Мене од скоро почна многу често да ми крашнува Хромот. Си работам и од ништо никаде, оп Chrome has stopped workingГо апдејтирав и пак исто..
31и натака има други бројки ама сега пошто сум уклучен од мобилен незнам кои се. Ама споредив со "стејбл рилејсот" на википедија и приметив дека мојата верзија е постара во однос на последните две бројки.Која верзија ти е последната?
Добро како може на Windows 7 да најдам history повеќе од барем 2-3 дена? На XP барем имаше она опција older па колку толку ке те врати неколку дена...
Неможе со апликацијата од мејл, пробав и со тоа, едноставно како се пред 23ти јануари да е избришано, а не сум го чепнал..
Ако некој знае и ако го види ова, нека пише одма, пошо прилично важно ми е. Фала.![]()
Симнете ја Version 33.0.1750.46, можеби ќе немате проблеми. Барем за сега немам проблеми со settings has crashed.