Дали верувате во господ?

• Креатор на темата Креатор на темата word
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, креаторот на темата се декларира себеси како верник, а името на својот Бог го пишува со мала буква?

Premnogu i znam deka postoi i nikoj nemoze i so nisto da me razubedi!!! :toe:

Veruvam ,

I Donald Trump i Vladimir Putin se najgolemi vernici vo Gospod i Biblijata

Veruvam ,

I Donald Trump i Vladimir Putin se najgolemi vernici vo Gospod i Biblijata

"Веруваат" они, затоа што без тоа верување нема да има над кого да владејат

"Веруваат" они, затоа што без тоа верување нема да има над кого да владејат
Dokazi deka Biblijata e Vistinita i Gospod postoi : Izgledaj gi videata

Dokazi deka Biblijata e Vistinita i Gospod postoi : Izgledaj gi videata

Абе знам дека Господ постои, доказ си е секој сам за себе :)
А библијата....има тука некои се бафтаат со кабала, ќе ти потврдат дека врска нема со божја реч.....иако и тоа е релативна ствар, нема ништо што не е божје хахахах
П.С. Фала што се помачи да ми постираш линкови, знам дека имаш добра намера. (y)

Последно уредено:
А библијата....има тука некои се бафтаат со кабала, ќе ти потврдат дека врска нема со божја реч.....
LoL, баш тие што се занимаваат со кабала ќе ти кажат обратно.

А библијата....има тука некои се бафтаат со кабала, ќе ти потврдат дека врска нема со божја реч.....иако и тоа е релативна ствар, нема ништо што не е божје хахахах
П.С. Фала што се помачи да ми постираш линкови, знам дека имаш добра намера. (y)
sea ti budala kje pravish 5000 godini lugjeto skoro shto veruvale vo biblija i den denes ?? ima dokazi nekoi raboti se tocni ima mn soznanija
zashto ne se potrudite da svatite nego samo plukate shto e poentata vo toa ?

LoL, баш тие што се занимаваат со кабала ќе ти кажат обратно.
Провоцирам по малку, не ми ја сфаќаш поентата :)
Автоматски споено мислење:

sea ti budala kje pravish 5000 godini lugjeto skoro shto veruvale vo biblija i den denes ?? ima dokazi nekoi raboti se tocni ima mn soznanija
zashto ne se potrudite da svatite nego samo plukate shto e poentata vo toa ?
Немам ништо против, ама не дај Боже Библијата да е точна, јебали смо ежа у грб. Слободната волја човечка го исклучува постоењето на креаторот од Библијата, барем така како што јас го разбирам. Не викам не, човечкото тело било манипулирано ако не и дизајнирано од некого, ама човечкото битие нема врска со тврдењето дека е креација. Ако веќе верувам дека некакви "Богови" постоеле тогаш тие се тие од сумерските митови, а всушност тие не се ништо поголеми од нас луѓето.

Последно уредено:
Провоцирам по малку, не ми ја сфаќаш поентата :)
Автоматски споено мислење:

Немам ништо против, ама не дај Боже Библијата да е точна, јебали смо ежа у грб. Слободната волја човечка го исклучува постоењето на креаторот од Библијата, барем така како што јас го разбирам. Не викам не, човечкото тело било манипулирано ако не и дизајнирано од некого, ама човечкото битие нема врска со тврдењето дека е креација. Ако веќе верувам дека некакви "Богови" постоеле тогаш тие се тие од сумерските митови, а всушност тие не се ништо поголеми од нас луѓето.
epa ima dokazi deka vo arheologijata i naucnicite nashle dokazi deka postoijat so otkopuvanje so istrazuvanje . Vladimir Putin koga go prasale za gospod dali veruva rekol : Site od raganje sme rodeni so verbata vo gospod , samo nekoj toa go svakjaat porano i koga se e okej a mnogu lugje koga kje se najdat vo teshka bezizlezna situacija pocnuvaat da veruvaat vo nego shto ne e okej da e taka , treba i koga se e super da se veruva go Gospod a ne koga kje ti dojde noz do koska shto se vika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom