Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
аку ја виделе со друг.. и ми кажет.. прво ќе се прам наудрен.. и еден дивјачки секс за крај ке и закачам. до даска ке и го ставам да квичит.. племето нејзино.. па после тури и пепел.. гла нека кршит..

Ќе се потрудам да види дека сум таму и кога ќе ме види ќе се свртам и ќе си отидам, без збор.... И тој веќе не постои за мене, па ако сака нека се убие, не простувам...

Ја виделе како се ебе со друг, или како е на кафе со друг...огромна разлика.
Ако е првото...ќе се преправам неколку дена, па прва прилика кога ќе бидеме во кревет заедно и ќе заспие ќе ја шишам...па нек и текне:pipi:

Само девојкa се има? :icon_conf :icon_lol:

Не би ништо. Енде. :pipi:

Прво ке ја пљукнам у фаца и ке си отидам без збор, ама ако ме цепне и нејзиниот нов дечко ако ми префрли ке го претепам него ко куче на лице место, нема зебанции со таа работа. :toe:

Уф ама доверба имате во партнерите:)Ви кажале дека ја виделе со друг и веднаш крвови,клоци,тупаници.Чекај бе малку,полека,кој е тој што ти кажал,колку го познаваш,што ти значи во животот?Може мене ќе ми текне,онака од памет да ве зезам или да си го ладам,вие веднаш трчајте да се скарате.Затоа пукаат резили на сите страни.
Има милион подпрашања темава,но првото е до човекот кој ви кажува,кој си бе ти?Да ми каже другарка која ја познавам цел живот,ќе седнам и ќе раговарам со партнерот да ја чујам и неговата верзија,па да решам дали имам рогови(во зависност од каква позиција го видела,сигурно не се ебел среде кафич).Веќе ако имал муда да се плетка со друга во јавност,ќе има муда и да ми каже во лице.
Има лоши луѓе на планетава,не се залетувајте толку на прва:wink:

Што би направил....

ем ништо ќе речам само здраво и терај право :pos::pos::pos::pos:

Ја виделе како се ебе со друг, или како е на кафе со друг...огромна разлика.
Ако е првото...ќе се преправам неколку дена, па прва прилика кога ќе бидеме во кревет заедно и ќе заспие ќе ја шишам...па нек и текне:pipi:
Паметно шишање пола пола цел свет да и се смее:pos2::pos2::pos2:

хммм.. после некое време сама ке увиди дека е погрешила што е отишла со друг, така да нема што посебно да превземам

Тееееежок шлајм у фаца пред сите присутни . :wink:

Тееееежок шлајм у фаца пред сите присутни . :wink:
Браво, кул си. Се надевам дека си барем пушач, за посочен да биде шлајмот, повеќе да боли.

Јас-ништо. Круг налево и накај дома. Утредента одам во кафана, пијем да га заборавим и после сум ко нова.

Од кај знам па јас дали ми ја кажуваат вистината? Кога сум со некој имам доверба во него, има секакви, така да додека не видам не верувам. Е сеа ако се почесто и почесто ми кажуваат повеќе луѓе значи тука има нешто. Ќе се потрудам да го фатам и клоците после :smir: Ако ме изневерува со машко мрш, а ако е женско им се придружувам :zlo: Шала на страна, крај е дефинитивно!!

Абе види сега вака...зависи од ситуацијата.
Ако ми кажвит народов јас не верувам, ама ако ја видам неа со друг...е тогаш - зависи дали се лапа, дали се е**, и што е најважно - дали стенка.
Друго се е површна работа.
Ако таа мисли дека не е од мене задоволена психички, физички, интелектуално и сексуално, шо да и прам? На крају краева - не е таа Кармен Електра, има други цвеќиња во градината, само жал ми е што некои се веќе скинати а некои овенале.
И ќе реагирам ко човек. Ќе одам да и кажам два збора Cao PES и таа ќе ја свати мојата метафора. И после кулирам. Секој нов нареден ден е нов почеток.

Зависи од тоа кој ми кажува. Не се сите луѓе добронамерни. Затоа прво ќе зборам со него. Ако е вистина, сигурно врската ќе заврши.

А ако лично јас го фатам...

Ќе ми потечат солзи, ќе ги избришам, ќе се насмеам, ќе се погрижам да ме забележи дотичниот господин и ќе си отидам и од тој момент тој ќе биде минато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom