Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Ја видов пред некоја ден..Голем кур..Си поминав како ништо да не било..

Ќе и наштетувам на секаков можен начин освен физичко насилство,таквите рани брзо зараснуваат,а и не ми се лежи затвор ради курва.Ќе се потрудам да и ја саботирам и најмалата среќа што и е на дофат во животот додека не ми се наполни душата.

Ќе и наштетувам на секаков можен начин освен физичко насилство,таквите рани брзо зараснуваат,а и не ми се лежи затвор ради курва.Ќе се потрудам да и ја саботирам и најмалата среќа што и е на дофат во животот додека не ми се наполни душата.
dzabe ti e, ona poveke ke ebe od tebe

tumblr_lrh6un9axi1qccclr.gif

Ништо. Ќе и се јавам одма, ќе и речам погледни навака и ќе си заминам.
Повеќе никогаш нема ни да ја погледнам, нема ни да ми значи...... исто ко да не постои:)

Ќе му дадам до знаење дека го видов, и тоа ќе биде КРАЈ. Нема објаснувања, нема извини. Кој го направил тоа еднаш, ќе го направи уште сто пати...
Мене ќе ми биде тешко фала богу, ама ќе помини, што не поминало.. :)

neznam zasto ste ljubomorni uzivajte malku, neka se sakaat lugeto pa so ima veze ne so mene so nekoj drug xexexe shala na strana ne vredi da se napravi nikakvo zlodelo od tipot kotek ili sto citam pogore se silat ke ubivale taka se ubivalo breee junacista mache so kola ke zgazis pa eden mesec maka ke ti bide a ne coek ke otepas pa uste za sto za devojka zena ili obratnooo,,,, ednostavno ke se pozdravis i ke si otides ke te boli zeludnik nekolku nedeli od maka ama ima lek i za toa lanzul sekoe sabajle na gladno

• Ми се допаѓа
Reactions: osa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom