Квиз дилема: "50-50" на А1 или "Добра шанса" на Сител?

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
2 ми се глупи..добра шанса ме нервира овој водителот..ај малце да го цитирам
"вие одговоривте _____ и вашиот одговор еееее во бутиците на монтенегро.''леле тоа коа ке ми го каже мн се нервирам:nerv:

50-50 е пред се е лиценциран квиз кој го има откупено А1 телевизија и барем мое мислење е многу подобар од квизот Добра шанса кој е на Сител и е доста бледа копија Сите квизови кои се на А1 се со лиценца Милионер ,Момент на вистина како и 50-50 мислам дека доколку ја откупат и лиценцата за еден против 100 ке биде исто така доста гледан квиз

И двата не заслужуваат тема на форумов......Почни од водители... заврши со натпреварувачи.....катастрофа

Мислам дека 50-50 оваа година е многу подобар од лани (барем според мене).. лани поради водителот неможев да го гледам, но оваа година е добар и за разлика од лани сега луѓето земаат многу повеќе од лани (кога во 5 емисии, во 4 си одеа без ништо)..

а добра шанаса и скисна на луѓето зш многу време без прекин го даваа.. :smir:

50-50 е лошо што на крај може да си одат и без ич пари. Малце безвезе е кога ќе им ја покажат на крај тоа нулата. :icon_lol:
А Добра шанса не го гледам, не знам зашто. Два-три пати имам гледано само.

2 ми се глупи..добра шанса ме нервира овој водителот..ај малце да го цитирам
"вие одговоривте _____ и вашиот одговор еееее во бутиците на монтенегро.''леле тоа коа ке ми го каже мн се нервирам:nerv:

се сложувам за монтенегро или пак мебел ко ќе рекламира, како вучич на времето ко му беа 5-те минути со паштетите и колбасите на маса и туку мавка со нив, па дај реклама на пауза како секој нормален што требало во квизот и во она наддавањето удав е блажевски и воопшто не е интересен, не знам шо се замислува многу многу лош водител според мене а и квизот е катастрофа измешале од сите по малце, па сакаат да личат на Најслаба Карика ама се далеку од тој квиз и шо е функцијата на рачките од точак освен што им сметаат на натпреварувачите?
50-50 е далеку подобар само тој предраг беше:tapp::tapp::tapp: ама сега со Жарко е ОК, но како квиз не е нешто WOW еднаш бива милионер се после него макар изработено од иста компанија е лоша копија (зборувам за тие што ја продаваат лиценцата не за А1, некои мислат дека А1 го изработила и милионерот и 50-50 и тоа пазете го украле концептот од хрватите оти го виделе квизот прво таму па по логика е нивни а ние крадиме, ова го имам прочитано повеќе пати и многу се нервирам кога се во прашање такви муабети од луге што не слушнале за лиценца), Сител секако сами си ги смислуваат квизовите и затоа се такви како што се:pos2:, тие не трошат пари на лиценци и студија и такви работи.

многу го иступив ама морав и btw го бирам 50-50 :smir:

Учествувам во Добра шанса пред три месеци и уште ми ги немаат префрлено парите , катастрофа се ! ! !:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom