Квиз дилема: "50-50" на А1 или "Добра шанса" на Сител?

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 август 2008
Мислења
83
Поени од реакции
7
Добро е што македонскиве телевизии конечно ова лето се потрудија малку повеке околу својата летна програма. А1 го стартуваше квизот 50-50, Сител па Добра шанса. Квизовите имаат ист принцип. Главна разлика е во тоа што во 50-50 се пријавуваш на 0500 скап телефон, на другиов на обичен. На едниот (50-50) можеш да заработиш 300.000 денари на другиов (Добра шанса) 270.000, што е тука некаде. Кој повеке ги оправда вашите очекувања? Кој ви е поинтересен?

Добро е што македонскиве телевизии конечно ова лето се потрудија малку повеке околу својата летна програма. А1 го стартуваше квизот 50-50, Сител па Добра шанса. Квизовите имаат ист принцип. Главна разлика е во тоа што во 50-50 се пријавуваш на 0500 скап телефон, на другиов на обичен. На едниот (50-50) можеш да заработиш 300.000 денари на другиов (Добра шанса) 270.000, што е тука некаде. Кој повеке ги оправда вашите очекувања? Кој ви е поинтересен?

Понтересен е добра шанса за мене.Поглуп е 50-50 зашто мора да погодуваш колку точни си одговорил и мали се шансите да земеш реална пара.
Од друга страна добра шанса ми е подобро и поинтересно,а и водителот ми е подобар аовој предраг си нема благе везе,а не ни викам дека овој од добра шанса е најсаен ама подобар е од предраг.

Добра шанса ми е поинтересен. Го гледам понекогаш. 50-50 ептен е тапа :wink:.

Добра шанса е далеку поинтересен од квизот 50-50 кој е жива тапа

Добра шанса беше со Александар ?

Исто сра*е... квиз како квиз... го прават и водителите а и учесниците, барем би требало, а кога би одбирал би одбрал 50-50.

Мене 50-50 ми е досаден... Еднаш го гледав само, другпат само на вртење програми.
И да, неверојатно ми е одбивно тоа што се трудат да ги ископираат Милионер. Фак човече, па дури и нашле водите кој потсеќа на Трендо. Незнам како се викаше типот, ама одбивен ми е ептен. Не е оригинален. Со секој збор и гримаса потсеќа на водителот на Милионер. Али можда до мене е.

На Сите квизов го неам гледано. Кога иде?

Добра шанса во споредба со 50-50 е закон, ич не ми се свиѓа овој на а1 , жива глупост, а што знам можда одбивност имам и од водителот :tapp:

Подобар би бил 50-50 ако водителот не губи толку време на небитни работи. Сака да биде интересен а не му оди. Знам и дека Трендо сака да изгуби што е можно повеќе време, ама неосетно го прави тоа. Овој глупости прашува. Една ја праша, цвеќарка по занимање: Со што ги полеваш цвеќињата?:uvo: Со Јогобела да му се сневиди, со што може?
Да го стават Трендо и тука ќе биде многу подобро.

Добра шанса е каде каде подобар, ако е тој со Блажевски, барем не е многу вештачки ко оној од 50-50.

Мене 50-50 ми е досаден... Еднаш го гледав само, другпат само на вртење програми.
И да, неверојатно ми е одбивно тоа што се трудат да ги ископираат Милионер. Фак човече, па дури и нашле водите кој потсеќа на Трендо. Незнам како се викаше типот, ама одбивен ми е ептен. Не е оригинален. Со секој збор и гримаса потсеќа на водителот на Милионер. Али можда до мене е.

На Сите квизов го неам гледано. Кога иде?
И истото студио е, дури и иста продукциска куќа... ај тоа, ама водителот :pos: богами убаво запнале да личи на Трендо.

И истото студио е, дури и иста продукциска куќа... ај тоа, ама водителот :pos: богами убаво запнале да личи на Трендо.
И во заблуда се дечките од А1....од секое дрво свирче не бива:)

Добра шанса според мене е далеку поинтересен од 50-50

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom