Windows ХP верификување на серискиот број

• Креатор на темата Креатор на темата TrOtOaRka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2005
Мислења
165
Поени од реакции
3
Microsoft pred da vi dozvoli da gi Updatate Windows HP bara da go verifikuvate seriskiot broj na sistemot pa dokolku imate "copija" ne vi dozvoluva da vrsite UPDATE.So ova se podrazbira "najsiromasniot" poedinec na planatava gospodinot Bill Gates saka da go kupete Windows HP ili da mu kazete kade ste ja nabavile "ILEGALNATA COPIJA" koja se vika :"Windows Genuine Advantage" AKA "WGA".Primeri od popularni aplikacii koi ne bi mozele da gi koristete doklolku Windows ne e ORIGINAL se:Windows Media Player, DirectX za igri i najnoviot Windows anti-spyware products.
INSTRUKCII:

(Избришани од администратор, читај ги правилата на пишување)

Ova go Isklucuva "trigerot" za "key chek".....:icon_lol:

Made in Macedonia

Neznaev deka forumot e podrska na nelegalni aktivnosti. Ne e cicko bil gates srcka, tuku onie bednite software programeri od Indija do Makedonija i na dalje....So ke ti update? Mozesh malku i na postari verzii... ili ne?

OBDN
Pa za tie "bednite" e toj link.:)) ej sto mi se jadi varen gevrek samo da znaes.:P

Можеш и офлајн регистрација да напраиш :wink: :baeh:

TrOtOaRka напиша:
OBDN
Pa za tie "bednite" e toj link.:)) ej sto mi se jadi varen gevrek samo da znaes.:P

Tie bednite, bedno fatile kniga uz gevrekot pa sami naucile kako da si go kreiraat :baeh:

I mene mi se jade gevrek :(

Купете си аман више!!! Ако не си купите ја ќе ви испратам преку DHL.

Macedalien
Можеш и офлајн регистрација да напраиш .........hahahah

Ova e ako imas Kopija od Windows HP ne mozes da i naprais UPDATE a UPDATE se pravi ONLINE...:))) Eh ti moj licen Francuski Vucjaku.:))

Инструкциите ти се избришани. Нема да дозволам ваква содржина.
Доколку некој е заинтересиран за твоите илегални активности, слободно нека ти се обрати преку ПП или преку е-пошта.

а од каде на каде ова беше илегална активност. пропустот на мајкрософт е недокументирана опција на нивниот систем за надградби

TrOtOaRka напиша:
Macedalien
Можеш и офлајн регистрација да напраиш .........hahahah

Ova e ako imas Kopija od Windows HP ne mozes da i naprais UPDATE a UPDATE se pravi ONLINE...:))) Eh ti moj licen Francuski Vucjaku.:))

Од љубомора или од инат го збориш ова? :wink: Пред два дена направив и крак и апдејт!!!

ako ima nekoj takov problem slobodno neka podara po internet ima alakti za aktivacija na XP-to. t.e. koga gi startuvas aktiviraat prozorec za promena na licencniot kod i seriskiot kod na windowsot.

Ja toj broj nikako da go najdam
Koga go kupiv pc-to, go updatirav ednas 25-te brojki na windowsot, ama ete posle 30 dena pak mi bara.
E sea, koa probuvam istite cifri da gi pisam, nejke.
Iam i windows xp service pack 2 donesena, to est svercana od makedonija ama nejke ni da slusne kompjuterov za nea.
U kurac, izgleam kako pesterski covek so pc.
Site prozorci so alt plus tab gi menuvam, baska sto moram iljada trikovi da koristam za da otvoram msn.
Ne biva vaka.
Im prativ mail na ovie od windows, ama se plasam deka ke mi baraat pari ili takvo nesto, a ja u plan nemam da daam dva puti pari za eden eban windows.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom