Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sakam da odam vo USA ama uste sum srednoskolec. Znae nekoj kako mozam da odam ili?
Ke kleknam samo pred Gospod, a ne pred nekoj glupak kako Bus. Prasuvam drug nacin osven kleknuvanje pred Bus.Клекни пред Буш ..и добиваш зелена карта ..:smir:
Abe ti kazav deka sum srednoskolec. Ne sakam da odam koga ke sum na faks tuku sakam sega da odam.Ете ти погоре.
Abe ti kazav deka sum srednoskolec. Ne sakam da odam koga ke sum na faks tuku sakam sega da odam.
Ne e srednoskolska razmena na studenti, a i ne e razmena. Imam drugar koj ojde za USA ama ne go prasav i sega i jas sakam da odam, ama ne znam kako. Jas odam, a nikoj ne doaga na moeto mesto razbiras ili da ti objasnam uste ednas oti gledam ne sfakas bas najdobro.А кој заминал од кај нас на средношколска размена на студенти?И постои таква?
Ne e srednoskolska razmena na studenti, a i ne e razmena. Imam drugar koj ojde za USA ama ne go prasav i sega i jas sakam da odam, ama ne znam kako. Jas odam, a nikoj ne doaga na moeto mesto razbiras ili da ti objasnam uste ednas oti gledam ne sfakas bas najdobro.
I kolku pari cini da dobies viza za edna godina ili poveke?имат летни програми,шо трает од 2 недели до 3 месеци, можиш да одиш преку цела учебна година таму,од 9-11 месеци,визата сам си ја обезбедвиш