И заборајв да пишам 500 денари е за крвна група да ти одредат да си платиш .А ако имаш претходно крв давано и имаш крводарителска не треба да плаќаш само во трансфузија да им кажеш дека си крводарител и ти маваат печат .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И заборајв да пишам 500 денари е за крвна група да ти одредат да си платиш .А ако имаш претходно крв давано и имаш крводарителска не треба да плаќаш само во трансфузија да им кажеш дека си крводарител и ти маваат печат .
Ако добро се сеќавам, лекарското беше околу 2500 јас кога полагав, така што кога ќе собереш толку испаѓа и ова.Шо ви напраиле бе вас?!
2 години по првпат. После тоа ако имаш потреба како професионален возач, 3 години.Колку важи лекарсково:?
Знам,дедо ми и тетка ми се психијатри.одлично ја знам таа работа.Не знам дали знаеш, но ќе треба да посетиш и психијатар..али немој да се плашиш, формалност е.![]()
Грешка има во одговорот кој ти е даден.Не е толкуКолку важи лекарсково:?
Why?Шо ви напраиле бе вас?!
Евтинооо...Платив 1200ден, со одредување на крвна група (Куманово)... Не знам што ви прават таму па ви земаат +2000денари.![]()