Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле не се здрви овие 1-во место пак милав јас ке кикснат сега али не:toe:

Не ми се верува, пак победиле со 3 гола разлика :nesvest:!

Нема да издржат уште многу долго на врвот,поради се подобрата игра на Баерн.

hahah smeshki e ovaa bundesliga.se se znae .mesta4i prva klasa se
ovie bayern ne deka e podobruvaat igrata tuku pocnaa da mestat.a ovie hofenhajm epten po zivci mi odat .ne deka se slabi no mislam deka ovaj gazdava nivni ditmar hop mesti utakmici.ovaj ce stani kako berluskoni!!! zatoa me nervira i klubot.mozebi sega vi e smeshno ova sho go kazuvam no taka e veruvajte mi!!

bayern dva pati so red od poraz se vrajca i e svrtuva utakmicata .pa ovie bayern koga se samo malku podolu i vednash mestat utakmici.so wolfsburg ako ne e namesteja nemashe shansa ada tepaat .a taa utakmica polovina prilep 2 vo 1 e igraja za podocna da e blokiraat.poshto nekoj trener od germanija vtora liga dojava im e kazal

hahah smeshki e ovaa bundesliga.se se znae .mesta4i prva klasa se
ovie bayern ne deka e podobruvaat igrata tuku pocnaa da mestat.a ovie hofenhajm epten po zivci mi odat .ne deka se slabi no mislam deka ovaj gazdava nivni ditmar hop mesti utakmici.ovaj ce stani kako berluskoni!!! zatoa me nervira i klubot.mozebi sega vi e smeshno ova sho go kazuvam no taka e veruvajte mi!!

Германија, Романија, Чешка, Грција, Данска, Кипар... и нормално нашата лига, све местенки е :) него да не забегуваме од темата.
Утре очекувам пак да паднат над 3 гола, пошто вака им се квари просек :)

За утре можам да очекувам над три гола на средбата, а кој ќе победи не можам да претпоставам...тоа утре ќе го видеме.

Јас убаво вчера претпоставив дека кога игра Хофенхајм има многу голови.

Крај на прво полувреме :
Хофенхајм - Карслуе 1:1
1-0 Ибишевиќ 15’
1-1 фреис 20’

се надеваме дека Хофенхајм во второ полувреме ќе постигне голови за победа.

ОБАЗИИИИИИИИИИИИИИИИ.....
2-1
одлична асистенција на Ибишевиќ , а на Обаси само му остана егзекуција.
Хофенхајм - Карслуе 2-1
прогнозата моја дека ќе има над три гола се оствари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom