Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сосема заслужено се на 1 место и баш би сакал да си останаат таму каде што се и до крајот на првенството:vozbud::vozbud:

И јас многу би сакал да бидат први во германија а во ЛШ догодина сигурно ке бидат:pehar:

То е само според мене и според мои разлисмувања. Пиши ја ако сакаш, само да не плукаш по мене :)
Ако го заебе очекувај порака у овој стил

Ти на мене можеш само да ми го попушиш така малце или нека се надупи мајкати или сестрати ке видиш дал сум педер4е

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ако го заебе очекувај порака у овој стил

Ти на мене можеш само да ми го попушиш така малце или нека се надупи мајкати или сестрати ке видиш дал сум педер4е

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Нема шанси тој не е како тебе бе клапчо :pos2:

Борусија Дортмунд и Хофенхаим во трка по Хилдебранд Тимо Хилдебранд е подготвен уште во јануари да се врати во Германија.
Upload
hildebrand.jpg
Откако Унаи Емери застана на чело на тимот од Местаља, Тимо Хилдебранд го изгуби местото во стартниот тим. Хилдебранд сака да се врати во Бундес лигата уште во јануарскиот преоден рок.
Според германските медиуми, интерес за Хилдебранд има од екипите на Борусија Дортмунд и Хофенхаим.

Ако го земат ете уште еден одличен играч и конечно зајакнување на голманската позиција:zver:

Хилдебранд, за да дојде во Хофенхајм, газдата треба само да го одврзи ќесето, или да потполнет едно чекче.

Хилдебранд, за да дојде во Хофенхајм, газдата треба само да го одврзи ќесето, или да потполнет едно чекче.

Со оглед дека денес прочитав дека Тимо е ставен на трасфер листата во Валенсија како непотребен , ништо чудно да го видиме во Хофенхајм .

Ајде утре се надевам на нова победа на Хофенхајм, како што напишав во еден од претходните постови со резултат 1:2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom