Зошто сакате да имате сопруг/сопруга?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто ќе ја сакам до бесконечност, па сакам да биде со мене цело време.

Мислам, нелогично е да ја сакам, да спијам со неа, да живеам со неа, а ада не ми е жена. Можеби сум традиционалист, ама така мислам.

zasho nejkum, da gotvam-peram-peglam-sreduem po kuka-plakam smetki u banka-pazaram na pazar...:baeh:

Зашто неќам да имам маж.

За да бидеме цели.

Lady, I’m your knight in shining armor and I love you
You have made me what I am and I am yours
You have come into my life and made me whole (Lionel Richie)

Или подобро нека се искажат женетите па да видиме.

zasho nejkum, da gotvam-peram-peglam-sreduem po kuka-plakam smetki u banka-pazaram na pazar...:baeh:
Се бара робинка на долг рок (доживотно по можност). Ќе ги има горенаведените должности, покрај таа што иде по дифолт - да го задоволува господарот на секој можен начин (особено сексуално). Покрај се робинката е должна секогаш да го слуша и почитува господарот, за се што ќе каже. Робинката е должна да се одржува и со текот на годините да не изгуби од надворешната убавина (во спротивно ќе биде заменета со подобар и понов модел).
Го прогласувам конкурсот за отворен.

Kој рекол дека сакам жена да имам?
Одамна не сум дошол до таков извод...
:toe:
дете бе сакам...дете да имам.

Се бара робинка на долг рок (доживотно по можност). Ќе ги има горенаведените должности, покрај таа што иде по дифолт - да го задоволува господарот на секој можен начин (особено сексуално). Покрај се робинката е должна секогаш да го слуша и почитува господарот, за се што ќе каже. Робинката е должна да се одржува и со текот на годините да не изгуби од надворешната убавина (во спротивно ќе биде заменета со подобар и понов модел).
Го прогласувам конкурсот за отворен.
Купи си робоќе...
ефтини са.
:toe:

Нејќам жена, зошо чувам мачка више месец. Шо ќе ми уше една?
Али сакам маж, пошо од секад сум сакала кучиња.
:pipi:

па јас сакам да имам жена за да пазари,да средува по дома,да ми прави убаво јадење и се разбира да биде убава со природен талент за во кревет а може и за низ цела куќа, ..... итн ......
и кога ќе гледам фудбал да не ми досаѓа за било што
и то :toe: лесна работа ќе има :nesum:

:smir:здраво:pipi:леле фала:back:муа,муа,...:pusk:ијааа:sekss:оф оф оф...:salut:ај чао

хехехе

другиот ден.......динк донк.....:smir:.....................................................

Насловот на темава е малку променет,за и жените да можат да одговараат.
И доста со сеирот.
Назад кон темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom