Фан Клуб: Хул Сити

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И двете екипи не играат стабилно и константно.

Кој ќе има повеќе среќа и кој ќе знае да ги искористи шансите, ќе победи ...

Секогаш победуваат таквите :pos: во фубалот треба да се има среќа а среќата ги следи најхрабрите :toe:

Без среќа ништо не бидува Друже ... :wink:

Знам :tapp: смо го осетиле баш тоа мие највише :nesum: , ама утре т.е денеска се согласувам дека тој што ќе има појче среќа ќе победи, ама пак типуем на Хул дека ќе тепа :toe:

Ovaa ke bide mn teska utakmica mislam deka ke izgubat deckive pak za zal

Ова нема да биде баш лесна утакмица и тешко е да се типува кој ке победи, затоа ја имам 3+ па да се надеваме дека ке гледаме голови...

Еве ги губат на полувреме се надевам дека нема да изгубааат :nenene:

Пресврт :nesum: водеа Хул 1 - 0 ама потоа со двата гола на Ајралд Ман сити напрае пресврт и сеа на полувреме вода 1 - 2 и сеа на психолошки план пресноста е на страна на сити и мн тешко ќе биде Хул да се врата :toe:

еееееееее ак не тепат ке зеем........ уше них ги чекам за 2200 ден

[zEUs];1866507 напиша:
Пресврт :nesum: водеа Хул 1 - 0 ама потоа со двата гола на Ајралд Ман сити напрае пресврт и сеа на полувреме вода 1 - 2 и сеа на психолошки план пресноста е на страна на сити и мн тешко ќе биде Хул да се врата :toe:

Сега не знам дали е предноста кај Сити...Со Хул и се е можно хаха

Сега не знам дали е предноста кај Сити...Со Хул и се е можно хаха

Е баш сеа ми е јасно :tapp: Хул знаев дека са назгодни ама до олку :nesum: свака им част 2 - 2 :vozbud: се е можно сеа до крајот :toe:

Јас ја заокружив уште првото полувреме, за вас незнам:)
Среќно до крајот

Abe ovaa e neresena ja imam X se znaese :toe:

Ако беше толку сигурна зошто не ја пишеше во Тип на денот туку само кога ќе заврши натпреварот да ми кажуваш како била и дај сликај ливче да го видам дали ти е така.

Ке сликам баш да ти докажам на тебе клапчо работата е шо на други паднав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom