Фан клуб: Ана Ивановиќ

• Креатор на темата Креатор на темата _c|eLo_
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден пораз во раната фаза, овој пат од Шаваи. Ако продолжи така ке иде се подоле и подоле.

Може да се каже се помачи со Итаљанкава:smir:

Ама важно ја помина Италијанкава и продолжи кон одбраната на титулата (што ќе биде невозможна мисија). Мислам дека годинава ако стаса до 1/4 финале може да биде задоволна.

me razo4ara ovaa godina,a bash mislev deka ke gi zeme pogolemive turniri a se nadevav i da go osvoi roland garos povtorno..a na wimbledon ubedena bev deka deka ovaa godina ke bide pobednik, ali koga veke na australian open ja utna za wimbledon da ne zboruvame :(

Ана е станата како Шарапова .. Се појавува на турнирите само за да се рече дека била...Не и е до пари..

Слаба е сезонава , тоа е кога ќе потпишеш милионски договори со многу спонзори , не ти е до играње :)

Помина Ана :) Со пресврт против Храдецка 5 - 7 ; 6 - 2 ; 8 - 6

Иако помима денес,пак не ми се верува да стигне повеќе од 1/8 финале.Далеку е од формата од пред една година. :toe:

Како да нема сила кога трча...:toe:

Бранителката Венус не се наигра против Ана Ивановиќ, поради повреда Србинката го предаде мечот по експресно загубениот прв сет

Знаев дека ќе нема шанси против Венус.

Толку од неа, нема шанси да освои уште некој турнир, јас така мислам.

Не ни очекував нешто да направи Ана едноставно не е во форма..

Знам дека не е тука место за постов...
Дали ја видовте изјавата на Јанкович?Дека не и се играли више здосадено и било од таквиот живот,претпоставувам дека и со Ана се случува тоа:uvo:

Не ја бива ама ич!!! тотално разочарување е ана ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom