Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ви се молам за еден совет за Летен парфем .. Tom Ford или Sauvage или некои друг многу не се разбирам од летни/зимски/вечерни до сега користев Hugo Boss црвен али време е за да се смени

Ви се молам за еден совет за Летен парфем .. Tom Ford или Sauvage или некои друг многу не се разбирам од летни/зимски/вечерни до сега користев Hugo Boss црвен али време е за да се смени

Саваж земи.

Tom Ford е дизајнер, има многу парфеми од кои повеќето зимски. А и sauvage не е баш летен, повеќе пролетен или есенски. Ти ги имаш пробано или така ти кажаја. Невеста на слепо би зел?
Ако сакаш сличен на Sauvage, полетна верзија, Bvlgari Aqua Atlantque, макар и двата се така така, многу замара аброксанот
Летни парфеми Versace Pour Homme, Versace Eau Fraiche, Bvlgari Aqua, D & G Light Blue Intense новиот, Armani Aqua Di Gio
Овие ти се класика за разлика од Давидоф Кул Ватер што не вреди пет пари

Момци, кој ви е подобар од овие два на Версаче?

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.
Dylan Blue дефинитивно.

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Dylan Blue

Сите мирисаат на Аква ди Џио бе :D

s1513225-main-hero.jpg
375x500.40031.jpg

Sauvage EDP, или Bleu De Chanel EDT, значи Sauvage не EDT, другиот EDT.

Кај нас истите брендови и парфеми се вртат со години. Прееска во Даглас и Сефора во Софија кога влегов видов многу познати брендови што кај нас воопшто и ги нема.

Дечки, брендирани добри парфеми кај да најдам низ Скопјево?

И препорака за некој добар женски летен :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom