Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
The Merchant of Venice...

како мириса точно Chrome Legend, дали можи во есен да се носи, дали е секојдневен, канцелариски или клаберски, дали наликува на Str8 Graphite старото сиво паковање, со ноти на портокал метал и маховина

како мириса точно Chrome Legend, дали можи во есен да се носи, дали е секојдневен, канцелариски или клаберски, дали наликува на Str8 Graphite старото сиво паковање, со ноти на портокал метал и маховина

Jas go zemav pred nekoe vreme..povekje e sekojdneven jas go imam za taka. Ne e los za parite.

30e 125ml. Го имам и јас. Не е нешо посебно али за низ народ е добар. Пролет, не е за на сегашниве температури.

Па со сегашните буџет парфеми, не би рекол, Зара има неколку добри парчиња, Lalique ако може да се најдат, Nautica, Ferragamo, Mont Blanc, Versace PH, CK Shock, Burberry London, Moschino Uomo....

Жена ми баш пред некој месец-два тој Инвиктус ми го купи. Ми вика кој парфем да ти го купам. И викам кур ме боли. Она си го избра тој.[DOUBLEPOST=1500120648][/DOUBLEPOST]
од фри шоп

Кажи и да ти го купи најсексиљавиот машки парфем, за мене е исто така ммммммм
Курос(kouros)...па нема да те боли никогаш;)

По препорака на @Psyside.. Порничи... [emoji16][emoji16][emoji16]
6217719d3e3ef9a8a5ed50ebc6fac333.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Најдобар летен/дневен ever! Ти направи ќеиф а?

TERRE D'HERMES. Една година го барав парфемов како се вика. За мене дефинитивно најдобар летен парфем. Му требаат 20 минути малку да изветрее, ама после е милина.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

TERRE D'HERMES. Една година го барав парфемов како се вика. За мене дефинитивно најдобар летен парфем. Му требаат 20 минути малку да изветрее, ама после е милина.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Пробај ја Eau tres fraiche верзијата за лето-ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom