Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не користам парфеми. Мразам кога некој е напарфемиран да мириса што се вика и од километар, се отрул/а со парфемот

Најубаво ми е да си го имам својот сопствен мирис. Нормално само да не мирисаш на пот, а за тоа користам roll on од Nivea Invisible for Black & White.

Парфем кај мене е реткост да се стави. Ако ставам парфем тоа е од она што користи татко ми или брат ми. Никогаш во живот сам немам купено за мене парфем.

Имам за продавање,

Dior Homme Cologne 2013 - 80/120ml

Salvatore Ferragamo F Black 28/30ml

Двата за 70 евра. Се продаваат заради презаситеност, буквално немам кога да ги користам. Мирисаат фантастично иначе.

Го опраи со One Milion за у лето. @Teufelchen Мој предлог иди си у парфимеријсжа, подушкај си таму. Прсни си неколку на ливчиња за да видиш после како мирисаат. Тие шо ќе ти се свиѓаат ќе идеш к ќе си ги прснеш на тело за да видиш на кожа како ќе ти мириса и колку ќе ти трае па после ќе си одбереш.
@wARMAN69 Encre Sport без размислување. Почетокот може малце да те излаже дека е тежок ама тоа е првитр неколу минути, после мене ми е ептен свеж.

Encre Noire Sport е не-надминлив за парите у лето.

Може прашањево е поставено 100 пати до сега меѓутоа пак ќе прашам... Кој машки парфем ви се свиѓа највеќе? (прашањево повеќе е за женскиот пол) :D

Аква ди џио и Инвиктус.
Абе шо е битно дали им се свиѓа на другите,земи си шо ти се свиѓа тебе.
Освен ако е анкетно прашањево. У тој случај јас како не жена ќе се воздржам од коментар.

Аква ди џио и Инвиктус.
Освен ако е анкетно прашањево. У тој случај јас како не жена ќе се воздржам од коментар.
А од кај ги земате обично парфемите? Космо?

Одамна ме нема на оваа тема пошто доволна количина имав парфеми, е сеа да питам Аберкромби и Фич Фирс а го реформулираја и никој веќе не го зема, а мене ми е при крај и најблиска замена им е монтбланк леџенд и леџенд интенс, па да питам дали го имате пробано и каков, јас го имам тестирано кога излезе ама не памтам баш, читам обичниот брзо губи на силаж и мириса вештачки а интенсот посладок е ама повеќе му трае силажот, дајте некоја интернет страна со ефтини цени и достава, @Psyside и @Clen 7

Гледам Миднајт ин Парис пошто го нема веќе на ebay се движи едт за 100 долари а едп за 200 долари, ваљда да продадам едниот и да си ги земам диор хом интенсе и монтбланк леџенд

Последно уредено:
Аква ди џио и Инвиктус.
Жена ми баш пред некој месец-два тој Инвиктус ми го купи. Ми вика кој парфем да ти го купам. И викам кур ме боли. Она си го избра тој.[DOUBLEPOST=1500120648][/DOUBLEPOST]
А од кај ги земате обично парфемите? Космо?
од фри шоп

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom