Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој информација во која парфимерија во Скопје го продаваат Creed Aventus ?
Има некој информација во која парфимерија во Скопје го продаваат Creed Aventus ?
Во Белодоре во Мериот се продава.во ниедна, само онлајн можеш да го најдеш на fragrance.mk.
ej od kaj ti e? i na sto mirisa?
Ostar, svez i mazenstven.ej od kaj ti e? i na sto mirisa?
predobro parfemce, imase drugar vakov parfem ednas koa bevme izlezeni na zurce i go izvadi od jaknata pred da vlezeme i taka se sekjavam na nego, ama znam deka ubavo mirisase mislam deka e toj istiot pa zatoa te prasav.Ostar, svez i mazenstven.
Eve link:
Sum go srekaval i tuka, sigurno. Inaku od free shop mi e, za djabe pari, 15 evra.
Еден од најисплатливите а добри парфеми што постојат. Инспирација за глечерот од Орифлејм башка, кој е исто класика за мене.
Погоден е, ама нема да ја легне колешката, не е „ебачки“. За тие пари како на фришоп кога е на акција е врв.Ама како шо глеам EDT е на сликава, дали е траен и погоден за во канцеларија?
Веројатно за вкусови се работи, мене (оригиналниот) Глечер на Орифлејм ми мириса на Фери сјај за садови од лимон. Ужасен ми е, и еден од мирисите кои ич не можам да ги поднесам. За разлика од него (дел од) останатите мириси од колекцијата се топ. Пр. Глечер Rock (зелениот) ми е омилен и штета што е така слаб. Би сакал да најдам парфем кој мириса слично а е посилен и потраен. Истото важи и за други два неверојатни парфеми на Орифлејм кои веќе ги нема: Deep Woods (прочитав дека Cartier Declaration бил многу сличен, само не сум го нашол за да проверам) и Flamboyant (среќа овој уште го имам и не го трошам).глечерот од Орифлејм башка, кој е исто класика за мене.